Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10818
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравчук, Інна Юріївна-
dc.contributor.authorKravchuk, Inna Yuriivna-
dc.date.accessioned2024-12-20T12:53:00Z-
dc.date.available2024-12-20T12:53:00Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКравчук І. Ю. Обґрунтування технології виробництва соку з чорної смородини : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на здобуття ОС «Бакалавр» : 181 , Харчові технології / Кравчук Інна Юріївна ; наук. керівник Тертишний О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10818.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10818-
dc.description.abstractМетою роботи є обгрунтування технології виробництва соків і нектарів із чорної смородини шляхом оптимізації факторів, що визначають споживчі властивості, а також їх товарознавчу оцінку для виявлення можливості та доцільності насичення такими напоями ринку. Об’єкт дослідження – обгрунтування технології виробництва соків і нектарів із чорної смородини шляхом оптимізації факторів, що визначають споживчі властивості. Предмет дослідження – зв’язок якісних і технологічних показників сировини та параметрів технологічного процесу з якісними показниками отриманого продукту. Розвиток регіонального ринку соків України, таким чином, пріоритетно має спиратися на дослідження власних унікальних можливостей використання сировинних, технологічних, фінансових ресурсів, залучення власного трудового потенціалу. З урахуванням вимог сучасного економічного моменту зазначені типи досліджень орієнтовані на інноваційний шлях розвитку, що спирається на глибокі науково-дослідні розробки. Дослідження, присвячені вивченню ресурсної можливості у виробництві для локальних ринків напоїв з місцевої сировини, є актуальними і доцільними, що і послужило постановкою мети та завдань даної роботи. Metoiu roboty ye obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sokiv i nektariv iz chornoi smorodyny shliakhom optymizatsii faktoriv, shcho vyznachaiut spozhyvchi vlastyvosti, a takozh yikh tovaroznavchu otsinku dlia vyiavlennia mozhlyvosti ta dotsilnosti nasychennia takymy napoiamy rynku. Obiekt doslidzhennia – obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sokiv i nektariv iz chornoi smorodyny shliakhom optymizatsii faktoriv, shcho vyznachaiut spozhyvchi vlastyvosti. Predmet doslidzhennia – zviazok yakisnykh i tekhnolohichnykh pokaznykiv syrovyny ta parametriv tekhnolohichnoho protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Rozvytok rehionalnoho rynku sokiv Ukrainy, takym chynom, priorytetno maie spyratysia na doslidzhennia vlasnykh unikalnykh mozhlyvostei vykorystannia syrovynnykh, tekhnolohichnykh, finansovykh resursiv, zaluchennia vlasnoho trudovoho potentsialu. Z urakhuvanniam vymoh suchasnoho ekonomichnoho momentu zaznacheni typy doslidzhen oriientovani na innovatsiinyi shliakh rozvytku, shcho spyraietsia na hlyboki naukovo-doslidni rozrobky. Doslidzhennia, prysviacheni vyvchenniu resursnoi mozhlyvosti u vyrobnytstvi dlia lokalnykh rynkiv napoiv z mistsevoi syrovyny, ye aktualnymy i dotsilnymy, shcho i posluzhylo postanovkoiu mety ta zavdan danoi roboty.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвіджимuk
dc.subjectvidzhymuk
dc.subjectчорна смородинаuk
dc.subjectchorna smorodynauk
dc.subjectсікuk
dc.subjectsikuk
dc.subjectнектарuk
dc.subjectnektaruk
dc.subjectосвітлений сікuk
dc.subjectosvitlenyi sikuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.subjectвихідuk
dc.subjectvykhiduk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва соку з чорної смородиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva soku z chornoi smorodynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравчук І. Ю..pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.