Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10820
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОчеретько, Юлія Олексіївна-
dc.contributor.authorOcheretko, Yuliia Oleksiivna-
dc.date.accessioned2024-12-20T13:46:25Z-
dc.date.available2024-12-20T13:46:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОчеретько Ю. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на здобуття ОС «Бакалавр» : 181 , Харчові технології / Очеретько Юлія Олексіївна ; наук. керівник Тертишний О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10820.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10820-
dc.description.abstractДипломна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» за темою: «Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів» складається з 70 сторінок пояснювального тексту та демонстраційних частин. Структура проекту включає вступ, 6 розділів, загальні висновки про роботу та бібліографії. Dyplomna robota stupenia vyshchoi osvity «Bakalavr» za temoiu: «Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv» skladaietsia z 70 storinok poiasniuvalnoho tekstu ta demonstratsiinykh chastyn. Struktura proektu vkliuchaie vstup, 6 rozdiliv, zahalni vysnovky pro robotu ta bibliohrafii.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectтехнологічна лініяuk
dc.subjecttekhnolohichna liniiauk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectопараuk
dc.subjectoparauk
dc.subjectтістомісильна машинаuk
dc.subjecttistomisylna mashynauk
dc.subjectкоритоuk
dc.subjectkorytouk
dc.subjectпіч тунельнаuk
dc.subjectpich tunelnauk
dc.subjectтістоокруглювальна машинаuk
dc.subjecttistookruhliuvalna mashynauk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробівuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Очеретько Ю. О..pdf2,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.