Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федоров, Олег Ігорович | - |
dc.contributor.author | Fedorov, Oleh Ihorovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-18T08:58:39Z | - |
dc.date.available | 2025-02-18T08:58:39Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Федоров О. І. Вплив добавок із плодово-ягідної сировини на якість виробів з тіста : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Федоров Олег Ігорович ; наук. керівник Холобцева Ірина ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є вивчення ступеня впливу добавок плодів обліпихи, калини, горобини звичайної якість виробів з дріжджового тіста, і розширення асортименту хлібобулочних виробів, призначених для дитячого і дорослого населення. Об’єкт дослідження – процес виробництва хлібобулочних виробів збагачених пюре обліпихи, калини, горобини. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників готових хлібобулочних виробів від кількості введеного пюре обліпихи, калини, горобини. Metoiu roboty ye vyvchennia stupenia vplyvu dobavok plodiv oblipykhy, kalyny, horobyny zvychainoi yakist vyrobiv z drizhdzhovoho tista, i rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv, pryznachenykh dlia dytiachoho i dorosloho naselennia. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh piure oblipykhy, kalyny, horobyny. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv hotovykh khlibobulochnykh vyrobiv vid kilkosti vvedenoho piure oblipykhy, kalyny, horobyny. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | обліпиха | uk |
dc.subject | oblipykha | uk |
dc.subject | калина | uk |
dc.subject | kalyna | uk |
dc.subject | горобина | uk |
dc.subject | horobyna | uk |
dc.subject | пюре | uk |
dc.subject | piure | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.title | Вплив добавок із плодово-ягідної сировини на якість виробів з тіста | uk |
dc.title.alternative | Vplyv dobavok iz plodovo-yahidnoi syrovyny na yakist vyrobiv z tista | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Федоров О. В..pdf | 1,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.