Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедоров, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorFedorov, Oleh Ihorovych-
dc.date.accessioned2025-02-18T08:58:39Z-
dc.date.available2025-02-18T08:58:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФедоров О. І. Вплив добавок із плодово-ягідної сировини на якість виробів з тіста : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Федоров Олег Ігорович ; наук. керівник Холобцева Ірина ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11105-
dc.description.abstractМетою роботи є вивчення ступеня впливу добавок плодів обліпихи, калини, горобини звичайної якість виробів з дріжджового тіста, і розширення асортименту хлібобулочних виробів, призначених для дитячого і дорослого населення. Об’єкт дослідження – процес виробництва хлібобулочних виробів збагачених пюре обліпихи, калини, горобини. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників готових хлібобулочних виробів від кількості введеного пюре обліпихи, калини, горобини. Metoiu roboty ye vyvchennia stupenia vplyvu dobavok plodiv oblipykhy, kalyny, horobyny zvychainoi yakist vyrobiv z drizhdzhovoho tista, i rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv, pryznachenykh dlia dytiachoho i dorosloho naselennia. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh piure oblipykhy, kalyny, horobyny. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv hotovykh khlibobulochnykh vyrobiv vid kilkosti vvedenoho piure oblipykhy, kalyny, horobyny.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectобліпихаuk
dc.subjectoblipykhauk
dc.subjectкалинаuk
dc.subjectkalynauk
dc.subjectгоробинаuk
dc.subjecthorobynauk
dc.subjectпюреuk
dc.subjectpiureuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.titleВплив добавок із плодово-ягідної сировини на якість виробів з тістаuk
dc.title.alternativeVplyv dobavok iz plodovo-yahidnoi syrovyny na yakist vyrobiv z tistauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федоров О. В..pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.