Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11114
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦиганок, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorTsyhanok, Andrii Mykolaiovych-
dc.date.accessioned2025-02-18T11:37:08Z-
dc.date.available2025-02-18T11:37:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЦиганок А. М. Обґрунтування технологічного процесу замішування тіста при виробництві хлібобулочних виробів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Циганок Андрій Миколайович ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11114uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11114-
dc.description.abstractМета дослідження – підвищення ефективності технологічного процесу замішування тіста за рахунок удосконалення конструкції тістоміса, що забезпечить покращення якісних характеристик готового продукту, скорочення витрат енергії та часу, а також оптимізацію технологічних параметрів замішування. Об'єкт дослідження: технологічний процес замішування тіста в хлібопекарській промисловості, зокрема робота удосконаленого тістоміса, що використовується для приготування тіста пшеничного. Предмет дослідження: вплив технологічних параметрів на якість готового продукту в умовах роботи удосконаленого тістоміса. Meta doslidzhennia – pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohichnoho protsesu zamishuvannia tista za rakhunok udoskonalennia konstruktsii tistomisa, shcho zabezpechyt pokrashchennia yakisnykh kharakterystyk hotovoho produktu, skorochennia vytrat enerhii ta chasu, a takozh optymizatsiiu tekhnolohichnykh parametriv zamishuvannia. Obiekt doslidzhennia: tekhnolohichnyi protses zamishuvannia tista v khlibopekarskii promyslovosti, zokrema robota udoskonalenoho tistomisa, shcho vykorystovuietsia dlia pryhotuvannia tista pshenychnoho. Predmet doslidzhennia: vplyv tekhnolohichnykh parametriv na yakist hotovoho produktu v umovakh roboty udoskonalenoho tistomisa.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectтістомісuk
dc.subjecttistomisuk
dc.subjectтісто пшеничнеuk
dc.subjecttisto pshenychneuk
dc.subjectекономічна ефективністьuk
dc.subjectekonomichna efektyvnistuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectkhlibobulochni vyrobyuk
dc.titleОбґрунтування технологічного процесу замішування тіста при виробництві хлібобулочних виробівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu zamishuvannia tista pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Циганок А. М..pdf3,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.