Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11114
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Циганок, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Tsyhanok, Andrii Mykolaiovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-18T11:37:08Z | - |
dc.date.available | 2025-02-18T11:37:08Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Циганок А. М. Обґрунтування технологічного процесу замішування тіста при виробництві хлібобулочних виробів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Циганок Андрій Миколайович ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11114 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11114 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – підвищення ефективності технологічного процесу замішування тіста за рахунок удосконалення конструкції тістоміса, що забезпечить покращення якісних характеристик готового продукту, скорочення витрат енергії та часу, а також оптимізацію технологічних параметрів замішування. Об'єкт дослідження: технологічний процес замішування тіста в хлібопекарській промисловості, зокрема робота удосконаленого тістоміса, що використовується для приготування тіста пшеничного. Предмет дослідження: вплив технологічних параметрів на якість готового продукту в умовах роботи удосконаленого тістоміса. Meta doslidzhennia – pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohichnoho protsesu zamishuvannia tista za rakhunok udoskonalennia konstruktsii tistomisa, shcho zabezpechyt pokrashchennia yakisnykh kharakterystyk hotovoho produktu, skorochennia vytrat enerhii ta chasu, a takozh optymizatsiiu tekhnolohichnykh parametriv zamishuvannia. Obiekt doslidzhennia: tekhnolohichnyi protses zamishuvannia tista v khlibopekarskii promyslovosti, zokrema robota udoskonalenoho tistomisa, shcho vykorystovuietsia dlia pryhotuvannia tista pshenychnoho. Predmet doslidzhennia: vplyv tekhnolohichnykh parametriv na yakist hotovoho produktu v umovakh roboty udoskonalenoho tistomisa. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | тістоміс | uk |
dc.subject | tistomis | uk |
dc.subject | тісто пшеничне | uk |
dc.subject | tisto pshenychne | uk |
dc.subject | економічна ефективність | uk |
dc.subject | ekonomichna efektyvnist | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | khlibobulochni vyroby | uk |
dc.title | Обґрунтування технологічного процесу замішування тіста при виробництві хлібобулочних виробів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu zamishuvannia tista pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Циганок А. М..pdf | 3,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.