Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧередник, Євген Валерійович-
dc.contributor.authorCherednyk, Yevhen Valeriiovych-
dc.date.accessioned2025-02-18T12:22:41Z-
dc.date.available2025-02-18T12:22:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧередник Є. В. Удосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихи : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Чередник Євген Валерійович ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є удосконалення технологічного процесу виробництва сушених плодів обліпихи. Об’єкт дослідження – процес отримання сухих плодів обліпихи. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників сухих плодів обліпихи від параметрів процесу радіаційного сушіння. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva sushenykh plodiv oblipykhy. Obiekt doslidzhennia – protses otrymannia sukhykh plodiv oblipykhy. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv sukhykh plodiv oblipykhy vid parametriv protsesu radiatsiinoho sushinnia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectplodyuk
dc.subjectобліпихаuk
dc.subjectoblipykhauk
dc.subjectсушені плодиuk
dc.subjectsusheni plodyuk
dc.subjectвітаминиuk
dc.subjectvitamynyuk
dc.subjectвітамінно-мінералізовані напоїuk
dc.subjectvitaminno-mineralizovani napoiuk
dc.titleУдосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихиuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu sushinnia plodiv oblipykhyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чередник Є. В..pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.