Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чередник, Євген Валерійович | - |
dc.contributor.author | Cherednyk, Yevhen Valeriiovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-18T12:22:41Z | - |
dc.date.available | 2025-02-18T12:22:41Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Чередник Є. В. Удосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихи : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Чередник Євген Валерійович ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119 | - |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технологічного процесу виробництва сушених плодів обліпихи. Об’єкт дослідження – процес отримання сухих плодів обліпихи. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників сухих плодів обліпихи від параметрів процесу радіаційного сушіння. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva sushenykh plodiv oblipykhy. Obiekt doslidzhennia – protses otrymannia sukhykh plodiv oblipykhy. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv sukhykh plodiv oblipykhy vid parametriv protsesu radiatsiinoho sushinnia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | плоди | uk |
dc.subject | plody | uk |
dc.subject | обліпиха | uk |
dc.subject | oblipykha | uk |
dc.subject | сушені плоди | uk |
dc.subject | susheni plody | uk |
dc.subject | вітамини | uk |
dc.subject | vitamyny | uk |
dc.subject | вітамінно-мінералізовані напої | uk |
dc.subject | vitaminno-mineralizovani napoi | uk |
dc.title | Удосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихи | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu sushinnia plodiv oblipykhy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чередник Є. В..pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.