Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернець, Сергій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Chernets, Serhii Oleksandrovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-20T07:21:55Z | - |
dc.date.available | 2025-02-20T07:21:55Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Чернець С. О. Удосконалення процесу виробництва сиркової маси із наповнювачем рослинного походження : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Чернець Сергій Олександрович ; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137 | - |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології сиркової маси із використанням сухих плодів обліпихи. Об’єкт дослідження – процес отримання сиркової маси з додаванням сухих плодів обліпихи. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників сиркової маси в залежності від кількості та умов введення рослинних жирів плодів обліпихи. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka tekhnolohii syrkovoi masy iz vykorystanniam sukhykh plodiv oblipykhy. Obiekt doslidzhennia – protses otrymannia syrkovoi masy z dodavanniam sukhykh plodiv oblipykhy. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv syrkovoi masy v zalezhnosti vid kilkosti ta umov vvedennia roslynnykh zhyriv plodiv oblipykhy. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | сиркова маса | uk |
dc.subject | syrkova masa | uk |
dc.subject | обліпиха | uk |
dc.subject | oblipykha | uk |
dc.subject | рослинний жир | uk |
dc.subject | roslynnyi zhyr | uk |
dc.subject | рослинний наповнювач | uk |
dc.subject | roslynnyi napovniuvach | uk |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk |
dc.subject | kyslomolochni produkty | uk |
dc.title | Удосконалення процесу виробництва сиркової маси із наповнювачем рослинного походження | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia protsesu vyrobnytstva syrkovoi masy iz napovniuvachem roslynnoho pokhodzhennia | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чернець С. О..pdf | 1,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.