Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернець, Сергій Олександрович-
dc.contributor.authorChernets, Serhii Oleksandrovych-
dc.date.accessioned2025-02-20T07:21:55Z-
dc.date.available2025-02-20T07:21:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧернець С. О. Удосконалення процесу виробництва сиркової маси із наповнювачем рослинного походження : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Чернець Сергій Олександрович ; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є розробка технології сиркової маси із використанням сухих плодів обліпихи. Об’єкт дослідження – процес отримання сиркової маси з додаванням сухих плодів обліпихи. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників сиркової маси в залежності від кількості та умов введення рослинних жирів плодів обліпихи. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka tekhnolohii syrkovoi masy iz vykorystanniam sukhykh plodiv oblipykhy. Obiekt doslidzhennia – protses otrymannia syrkovoi masy z dodavanniam sukhykh plodiv oblipykhy. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv syrkovoi masy v zalezhnosti vid kilkosti ta umov vvedennia roslynnykh zhyriv plodiv oblipykhy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсиркова масаuk
dc.subjectsyrkova masauk
dc.subjectобліпихаuk
dc.subjectoblipykhauk
dc.subjectрослинний жирuk
dc.subjectroslynnyi zhyruk
dc.subjectрослинний наповнювачuk
dc.subjectroslynnyi napovniuvachuk
dc.subjectкисломолочні продуктиuk
dc.subjectkyslomolochni produktyuk
dc.titleУдосконалення процесу виробництва сиркової маси із наповнювачем рослинного походженняuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia protsesu vyrobnytstva syrkovoi masy iz napovniuvachem roslynnoho pokhodzhenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чернець С. О..pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.