Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Швидка, Анна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Shvydka, Anna Anatoliivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-20T07:54:50Z | - |
dc.date.available | 2025-02-20T07:54:50Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Швидка А. А. Обґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Швидка Анна Анатоліївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138 | - |
dc.description.abstract | Метою цієї роботи є розробка технології та оцінка споживчих властивостей «харчових концентратів – сухі сніданки» на основі круп’яної сировини з використанням плодоовочевих соків. Об’єкт дослідження – процес технології виробництва нових видів сухих сніданків на основі крупи гречаної та плодоовочевих соків. Предмет дослідження – взаємозв’язок параметрів технологічного процесу виробництва сухих сніданків, вплив його на якісні показники готового продукту. Metoiu tsiiei roboty ye rozrobka tekhnolohii ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei «kharchovykh kontsentrativ – sukhi snidanky» na osnovi krupianoi syrovyny z vykorystanniam plodoovochevykh sokiv. Obiekt doslidzhennia – protses tekhnolohii vyrobnytstva novykh vydiv sukhykh snidankiv na osnovi krupy hrechanoi ta plodoovochevykh sokiv. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva sukhykh snidankiv, vplyv yoho na yakisni pokaznyky hotovoho produktu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | крупа гречана | uk |
dc.subject | krupa hrechana | uk |
dc.subject | сік яблучний | uk |
dc.subject | sik yabluchnyi | uk |
dc.subject | сік морквяний | uk |
dc.subject | sik morkvianyi | uk |
dc.subject | сік гарбузовий | uk |
dc.subject | sik harbuzovyi | uk |
dc.subject | сухі сніданки | uk |
dc.subject | sukhi snidanky | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | vitaminy | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva novykh vydiv kharchovykh kontsentrativ | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Швидка А. А..pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.