Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШвидка, Анна Анатоліївна-
dc.contributor.authorShvydka, Anna Anatoliivna-
dc.date.accessioned2025-02-20T07:54:50Z-
dc.date.available2025-02-20T07:54:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШвидка А. А. Обґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Швидка Анна Анатоліївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138-
dc.description.abstractМетою цієї роботи є розробка технології та оцінка споживчих властивостей «харчових концентратів – сухі сніданки» на основі круп’яної сировини з використанням плодоовочевих соків. Об’єкт дослідження – процес технології виробництва нових видів сухих сніданків на основі крупи гречаної та плодоовочевих соків. Предмет дослідження – взаємозв’язок параметрів технологічного процесу виробництва сухих сніданків, вплив його на якісні показники готового продукту. Metoiu tsiiei roboty ye rozrobka tekhnolohii ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei «kharchovykh kontsentrativ – sukhi snidanky» na osnovi krupianoi syrovyny z vykorystanniam plodoovochevykh sokiv. Obiekt doslidzhennia – protses tekhnolohii vyrobnytstva novykh vydiv sukhykh snidankiv na osnovi krupy hrechanoi ta plodoovochevykh sokiv. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva sukhykh snidankiv, vplyv yoho na yakisni pokaznyky hotovoho produktu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкрупа гречанаuk
dc.subjectkrupa hrechanauk
dc.subjectсік яблучнийuk
dc.subjectsik yabluchnyiuk
dc.subjectсік морквянийuk
dc.subjectsik morkvianyiuk
dc.subjectсік гарбузовийuk
dc.subjectsik harbuzovyiuk
dc.subjectсухі сніданкиuk
dc.subjectsukhi snidankyuk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva novykh vydiv kharchovykh kontsentrativuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Швидка А. А..pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.