Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорох, Анна Сергіївна-
dc.contributor.authorBorokh, Anna Serhiivna-
dc.date.accessioned2025-02-21T06:18:26Z-
dc.date.available2025-02-21T06:18:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБорох А. С. Обґрунтування технології отримання продуктів функціонального призначення із калини звичайної : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Борох Анна Сергіївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153-
dc.description.abstractМетою даної роботи є створення та впровадження технологій отримання продуктів із плодів калини звичайної, що використовується в харчовій промисловості, медицині, сільському господарстві. Об’єктом досліджень є плоди калини звичайної, що використовується в харчовій промисловості, медицині, сільському господарстві. Предметом дослідження є режими та параметри технологічного процесу отримання продуктів із плодів калини звичайної та їх вплив на показники якості. Metoiu danoi roboty ye stvorennia ta vprovadzhennia tekhnolohii otrymannia produktiv iz plodiv kalyny zvychainoi, shcho vykorystovuietsia v kharchovii promyslovosti, medytsyni, silskomu hospodarstvi. Obiektom doslidzhen ye plody kalyny zvychainoi, shcho vykorystovuietsia v kharchovii promyslovosti, medytsyni, silskomu hospodarstvi. Predmetom doslidzhennia ye rezhymy ta parametry tekhnolohichnoho protsesu otrymannia produktiv iz plodiv kalyny zvychainoi ta yikh vplyv na pokaznyky yakosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкалина звичайнаuk
dc.subjectkalyna zvychainauk
dc.subjectсікuk
dc.subjectsikuk
dc.subjectекстрактuk
dc.subjectekstraktuk
dc.subjectшротuk
dc.subjectshrotuk
dc.subjectбіологічно-активні речовиниuk
dc.subjectbiolohichno-aktyvni rechovynyuk
dc.titleОбґрунтування технології отримання продуктів функціонального призначення із калини звичайноїuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii otrymannia produktiv funktsionalnoho pryznachennia iz kalyny zvychainoiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Борох А. С..pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.