Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бояр, Віктор Вікторович | - |
dc.contributor.author | Boiar, Viktor Viktorovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T06:33:14Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T06:33:14Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Бояр В. В. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Бояр Віктор Вікторович ; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень є обґрунтування та розробка печива з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби зі збагаченим білковим, мінеральним та вітамінним складом. Об’єктом досліджень є цукрове з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби поліпшеної якості. Предметом дослідження є вплив показників якості та хімічного складу нетрадиційної рослинної сировини на загальні якісні показники цукрового печива. Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia ta rozrobka pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby zi zbahachenym bilkovym, mineralnym ta vitaminnym skladom. Obiektom doslidzhen ye tsukrove z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby polipshenoi yakosti. Predmetom doslidzhennia ye vplyv pokaznykiv yakosti ta khimichnoho skladu netradytsiinoi roslynnoi syrovyny na zahalni yakisni pokaznyky tsukrovoho pechyva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | печиво цукрове | uk |
dc.subject | pechyvo tsukrove | uk |
dc.subject | борошно сочевичне | uk |
dc.subject | boroshno sochevychne | uk |
dc.subject | борошно житнє | uk |
dc.subject | boroshno zhytnie | uk |
dc.subject | нетрадиційна рослинна сировина | uk |
dc.subject | netradytsiina roslynna syrovyna | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | vitaminy | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировини | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бояр В. В..pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.