Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБояр, Віктор Вікторович-
dc.contributor.authorBoiar, Viktor Viktorovych-
dc.date.accessioned2025-02-21T06:33:14Z-
dc.date.available2025-02-21T06:33:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБояр В. В. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Бояр Віктор Вікторович ; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154-
dc.description.abstractМетою досліджень є обґрунтування та розробка печива з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби зі збагаченим білковим, мінеральним та вітамінним складом. Об’єктом досліджень є цукрове з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби поліпшеної якості. Предметом дослідження є вплив показників якості та хімічного складу нетрадиційної рослинної сировини на загальні якісні показники цукрового печива. Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia ta rozrobka pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby zi zbahachenym bilkovym, mineralnym ta vitaminnym skladom. Obiektom doslidzhen ye tsukrove z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby polipshenoi yakosti. Predmetom doslidzhennia ye vplyv pokaznykiv yakosti ta khimichnoho skladu netradytsiinoi roslynnoi syrovyny na zahalni yakisni pokaznyky tsukrovoho pechyva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпечиво цукровеuk
dc.subjectpechyvo tsukroveuk
dc.subjectборошно сочевичнеuk
dc.subjectboroshno sochevychneuk
dc.subjectборошно житнєuk
dc.subjectboroshno zhytnieuk
dc.subjectнетрадиційна рослинна сировинаuk
dc.subjectnetradytsiina roslynna syrovynauk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бояр В. В..pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.