Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Герасименко, Інна Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Herasymenko, Inna Mykhailivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T06:50:35Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T06:50:35Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Герасименко І. М. Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівців : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Герасименко Інна Михайлівна ; наук. керівник Холобцева Ірина ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є дослідження процесу мікронізації ячмінних і житніх пластівців, вивчення їх функціонально-технологічних властивостей. Об’єктами дослідження були мікронізовані пластівці жита та ячменю. Предметом дослідження були функціонально-технологічні властивості житніх та ячмінних мікронізованих пластівців та кулінарна продукція на їх основі. Metoiu roboty ye doslidzhennia protsesu mikronizatsii yachminnykh i zhytnikh plastivtsiv, vyvchennia yikh funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei. Obiektamy doslidzhennia buly mikronizovani plastivtsi zhyta ta yachmeniu. Predmetom doslidzhennia buly funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti zhytnikh ta yachminnykh mikronizovanykh plastivtsiv ta kulinarna produktsiia na yikh osnovi. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | сорго | uk |
dc.subject | sorho | uk |
dc.subject | пластівці | uk |
dc.subject | plastivtsi | uk |
dc.subject | швидкорозварювані крупи | uk |
dc.subject | shvydkorozvariuvani krupy | uk |
dc.subject | готові сніданки | uk |
dc.subject | hotovi snidanky | uk |
dc.title | Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівців | uk |
dc.title.alternative | Vyznachennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei mikronizovanykh zernovykh plastivtsiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Герасименко І. М..pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.