Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГерасименко, Інна Михайлівна-
dc.contributor.authorHerasymenko, Inna Mykhailivna-
dc.date.accessioned2025-02-21T06:50:35Z-
dc.date.available2025-02-21T06:50:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГерасименко І. М. Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівців : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Герасименко Інна Михайлівна ; наук. керівник Холобцева Ірина ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження процесу мікронізації ячмінних і житніх пластівців, вивчення їх функціонально-технологічних властивостей. Об’єктами дослідження були мікронізовані пластівці жита та ячменю. Предметом дослідження були функціонально-технологічні властивості житніх та ячмінних мікронізованих пластівців та кулінарна продукція на їх основі. Metoiu roboty ye doslidzhennia protsesu mikronizatsii yachminnykh i zhytnikh plastivtsiv, vyvchennia yikh funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei. Obiektamy doslidzhennia buly mikronizovani plastivtsi zhyta ta yachmeniu. Predmetom doslidzhennia buly funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti zhytnikh ta yachminnykh mikronizovanykh plastivtsiv ta kulinarna produktsiia na yikh osnovi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectсоргоuk
dc.subjectsorhouk
dc.subjectпластівціuk
dc.subjectplastivtsiuk
dc.subjectшвидкорозварювані крупиuk
dc.subjectshvydkorozvariuvani krupyuk
dc.subjectготові сніданкиuk
dc.subjecthotovi snidankyuk
dc.titleВизначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівцівuk
dc.title.alternativeVyznachennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei mikronizovanykh zernovykh plastivtsivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Герасименко І. М..pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.