Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДевятка, Катерина Олександрівна-
dc.contributor.authorDeviatka, Kateryna Oleksandrivna-
dc.date.accessioned2025-02-21T07:13:12Z-
dc.date.available2025-02-21T07:13:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДевятка К. О. Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної круп : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Девятка Катерина Олександрівна ; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156-
dc.description.abstractМета роботи – проаналізувати та узагальнити дані щодо функціонально-технологічних властивостей цих зернових культур для подальшого їх раціонального використання у харчовій галузі. Об’єктами дослідження були мікронізовані гречана та пшоняна крупа. Предметом дослідження були функціонально-технологічні властивості продукті із мікронізованої гречаної та пшоняної крупи та кулінарна продукція на їх основі. Meta roboty – proanalizuvaty ta uzahalnyty dani shchodo funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei tsykh zernovykh kultur dlia podalshoho yikh ratsionalnoho vykorystannia u kharchovii haluzi. Obiektamy doslidzhennia buly mikronizovani hrechana ta pshoniana krupa. Predmetom doslidzhennia buly funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti produkti iz mikronizovanoi hrechanoi ta pshonianoi krupy ta kulinarna produktsiia na yikh osnovi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectпластівціuk
dc.subjectplastivtsiuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectпшоноuk
dc.subjectpshonouk
dc.subjectкрупаuk
dc.subjectkrupauk
dc.titleВизначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної крупuk
dc.title.alternativeVyznachennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei produktiv iz hrechanoi ta pshonianoi krupuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Девятка К. О..pdf1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.