Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Девятка, Катерина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Deviatka, Kateryna Oleksandrivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T07:13:12Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T07:13:12Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Девятка К. О. Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної круп : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Девятка Катерина Олександрівна ; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – проаналізувати та узагальнити дані щодо функціонально-технологічних властивостей цих зернових культур для подальшого їх раціонального використання у харчовій галузі. Об’єктами дослідження були мікронізовані гречана та пшоняна крупа. Предметом дослідження були функціонально-технологічні властивості продукті із мікронізованої гречаної та пшоняної крупи та кулінарна продукція на їх основі. Meta roboty – proanalizuvaty ta uzahalnyty dani shchodo funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei tsykh zernovykh kultur dlia podalshoho yikh ratsionalnoho vykorystannia u kharchovii haluzi. Obiektamy doslidzhennia buly mikronizovani hrechana ta pshoniana krupa. Predmetom doslidzhennia buly funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti produkti iz mikronizovanoi hrechanoi ta pshonianoi krupy ta kulinarna produktsiia na yikh osnovi. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | пластівці | uk |
dc.subject | plastivtsi | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | hrechka | uk |
dc.subject | пшоно | uk |
dc.subject | pshono | uk |
dc.subject | крупа | uk |
dc.subject | krupa | uk |
dc.title | Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної круп | uk |
dc.title.alternative | Vyznachennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei produktiv iz hrechanoi ta pshonianoi krup | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Девятка К. О..pdf | 1,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.