Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитрик, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorDmytryk, Tetiana Serhiivna-
dc.date.accessioned2025-02-21T07:34:26Z-
dc.date.available2025-02-21T07:34:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДмитрик Т. С. Обґрунтування вмісту конопляної добавки у мафінах : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Дмитрик Тетяна Сергіївна ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157-
dc.description.abstractМета дослідження – оцінка впливу різних факторів, таких як додавання конопляного протеїну та умови зберігання, на реологічні, текстурні та органолептичні властивості мафінів, а також визначення оптимальних умов для збереження їх якості та безпечності. Об'єкт дослідження: мафіни, виготовлені з різним вмістом конопляного протеїну та за різних умов зберігання. Предмет дослідження: зміни реологічних, текстурних та органолептичних властивостей мафінів залежно від концентрації конопляного протеїну та умов їх зберігання, а також оцінка впливу упаковки на збереження якості продукту. Meta doslidzhennia – otsinka vplyvu riznykh faktoriv, takykh yak dodavannia konoplianoho proteinu ta umovy zberihannia, na reolohichni, teksturni ta orhanoleptychni vlastyvosti mafiniv, a takozh vyznachennia optymalnykh umov dlia zberezhennia yikh yakosti ta bezpechnosti. Obiekt doslidzhennia: mafiny, vyhotovleni z riznym vmistom konoplianoho proteinu ta za riznykh umov zberihannia. Predmet doslidzhennia: zminy reolohichnykh, teksturnykh ta orhanoleptychnykh vlastyvostei mafiniv zalezhno vid kontsentratsii konoplianoho proteinu ta umov yikh zberihannia, a takozh otsinka vplyvu upakovky na zberezhennia yakosti produktu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошяняні кондитерські виробиuk
dc.subjectboroshianiani kondyterski vyrobyuk
dc.subjectмафіниuk
dc.subjectmafinyuk
dc.subjectконопляний протеїнuk
dc.subjectkonoplianyi proteinuk
dc.subjectглазурьuk
dc.subjecthlazuruk
dc.subjectконопляне борошноuk
dc.subjectkonopliane boroshnouk
dc.titleОбґрунтування вмісту конопляної добавки у мафінахuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia vmistu konoplianoi dobavky u mafinakhuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дмитрик Т. С..pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.