Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дмитрик, Тетяна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Dmytryk, Tetiana Serhiivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T07:34:26Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T07:34:26Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Дмитрик Т. С. Обґрунтування вмісту конопляної добавки у мафінах : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Дмитрик Тетяна Сергіївна ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – оцінка впливу різних факторів, таких як додавання конопляного протеїну та умови зберігання, на реологічні, текстурні та органолептичні властивості мафінів, а також визначення оптимальних умов для збереження їх якості та безпечності. Об'єкт дослідження: мафіни, виготовлені з різним вмістом конопляного протеїну та за різних умов зберігання. Предмет дослідження: зміни реологічних, текстурних та органолептичних властивостей мафінів залежно від концентрації конопляного протеїну та умов їх зберігання, а також оцінка впливу упаковки на збереження якості продукту. Meta doslidzhennia – otsinka vplyvu riznykh faktoriv, takykh yak dodavannia konoplianoho proteinu ta umovy zberihannia, na reolohichni, teksturni ta orhanoleptychni vlastyvosti mafiniv, a takozh vyznachennia optymalnykh umov dlia zberezhennia yikh yakosti ta bezpechnosti. Obiekt doslidzhennia: mafiny, vyhotovleni z riznym vmistom konoplianoho proteinu ta za riznykh umov zberihannia. Predmet doslidzhennia: zminy reolohichnykh, teksturnykh ta orhanoleptychnykh vlastyvostei mafiniv zalezhno vid kontsentratsii konoplianoho proteinu ta umov yikh zberihannia, a takozh otsinka vplyvu upakovky na zberezhennia yakosti produktu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошяняні кондитерські вироби | uk |
dc.subject | boroshianiani kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | мафіни | uk |
dc.subject | mafiny | uk |
dc.subject | конопляний протеїн | uk |
dc.subject | konoplianyi protein | uk |
dc.subject | глазурь | uk |
dc.subject | hlazur | uk |
dc.subject | конопляне борошно | uk |
dc.subject | konopliane boroshno | uk |
dc.title | Обґрунтування вмісту конопляної добавки у мафінах | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia vmistu konoplianoi dobavky u mafinakh | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дмитрик Т. С..pdf | 2,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.