Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11163
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Макаренко, Вікторія Русланівна | - |
dc.contributor.author | Makarenko, Viktoriia Ruslanivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T09:04:37Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T09:04:37Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Макаренко В. Р. Обґрунтування технології виробництва дієтичної меренги без цукру з використанням стевії : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Макаренко Вікторія Русланівна ; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 99 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11163 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11163 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва дієтичної меренги без цукру з використанням стевії. В досліджені проаналізовано доцільність розробки нового продукту – дієтичної меренги без цукру з використанням стевії; зроблено огляд літературних джерел за обраною тематикою та розглянуто проблему використання натуральних цукрозамінників в рецептурах меренги. Експериментальным шляхом встановлено оптимальну кількість інгредіентів та виявлено їх вплив на органолептичні показники готового виробу. Встановлені рецептурні рішення та розроблено технологію виготовлення дієтичної меренги без цукру з використанням стевії. Розроблено концепцію готового виробу. V kvalifikatsiinii roboti nadana kharakterystyka syrovyny ta dopomizhnykh materialiv dlia vyrobnytstva diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam stevii. V doslidzheni proanalizovano dotsilnist rozrobky novoho produktu – diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam stevii; zrobleno ohliad literaturnykh dzherel za obranoiu tematykoiu ta rozghlianuto problemu vykorystannia naturalnykh tsukrozaminnykiv v retsepturakh merenhy. Eksperymentalnыm shliakhom vstanovleno optymalnu kilkist inhredientiv ta vyiavleno yikh vplyv na orhanoleptychni pokaznyky hotovoho vyrobu. Vstanovleni retsepturni rishennia ta rozrobleno tekhnolohiiu vyhotovlennia diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam stevii. Rozrobleno kontseptsiiu hotovoho vyrobu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | меренга | uk |
dc.subject | merenha | uk |
dc.subject | дієтичний виріб | uk |
dc.subject | diietychnyi vyrib | uk |
dc.subject | здорове харчування | uk |
dc.subject | zdorove kharchuvannia | uk |
dc.subject | натуральний цукрозамінник | uk |
dc.subject | naturalnyi tsukrozaminnyk | uk |
dc.subject | стевія | uk |
dc.subject | steviia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва дієтичної меренги без цукру з використанням стевії | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam stevii | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Макаренко В. Р..pdf | 931,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.