Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11163
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМакаренко, Вікторія Русланівна-
dc.contributor.authorMakarenko, Viktoriia Ruslanivna-
dc.date.accessioned2025-02-21T09:04:37Z-
dc.date.available2025-02-21T09:04:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМакаренко В. Р. Обґрунтування технології виробництва дієтичної меренги без цукру з використанням стевії : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Макаренко Вікторія Русланівна ; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 99 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11163uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11163-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва дієтичної меренги без цукру з використанням стевії. В досліджені проаналізовано доцільність розробки нового продукту – дієтичної меренги без цукру з використанням стевії; зроблено огляд літературних джерел за обраною тематикою та розглянуто проблему використання натуральних цукрозамінників в рецептурах меренги. Експериментальным шляхом встановлено оптимальну кількість інгредіентів та виявлено їх вплив на органолептичні показники готового виробу. Встановлені рецептурні рішення та розроблено технологію виготовлення дієтичної меренги без цукру з використанням стевії. Розроблено концепцію готового виробу. V kvalifikatsiinii roboti nadana kharakterystyka syrovyny ta dopomizhnykh materialiv dlia vyrobnytstva diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam stevii. V doslidzheni proanalizovano dotsilnist rozrobky novoho produktu – diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam stevii; zrobleno ohliad literaturnykh dzherel za obranoiu tematykoiu ta rozghlianuto problemu vykorystannia naturalnykh tsukrozaminnykiv v retsepturakh merenhy. Eksperymentalnыm shliakhom vstanovleno optymalnu kilkist inhredientiv ta vyiavleno yikh vplyv na orhanoleptychni pokaznyky hotovoho vyrobu. Vstanovleni retsepturni rishennia ta rozrobleno tekhnolohiiu vyhotovlennia diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam stevii. Rozrobleno kontseptsiiu hotovoho vyrobu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectмеренгаuk
dc.subjectmerenhauk
dc.subjectдієтичний вирібuk
dc.subjectdiietychnyi vyribuk
dc.subjectздорове харчуванняuk
dc.subjectzdorove kharchuvanniauk
dc.subjectнатуральний цукрозамінникuk
dc.subjectnaturalnyi tsukrozaminnykuk
dc.subjectстевіяuk
dc.subjectsteviiauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва дієтичної меренги без цукру з використанням стевіїuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam steviiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макаренко В. Р..pdf931,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.