Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петренко, Дар’я Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Petrenko, Daria Oleksiivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T10:07:43Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T10:07:43Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Петренко Д. О. Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикале : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Петренко Дар’я Олексіївна; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розробка технологій борошняних кондитерських виробів із тритикалевого сіяного борошна. Об’єкт дослідження – процес виробництва борошняних кондитерських виробів збагачених тритикалієвим борошном сіяним. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників готових кондитерських напівфабрикатів від кількості введеного борошна зерна тритикале. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz trytykalevoho siianoho boroshna. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh trytykaliievym boroshnom siianym. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv hotovykh kondyterskykh napivfabrykativ vid kilkosti vvedenoho boroshna zerna trytykale. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | тритикале | uk |
dc.subject | trytykale | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | pshenytsia | uk |
dc.subject | клефковни | uk |
dc.subject | klefkovny | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикале | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z dodavanniam boroshna zerna trytykale | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Петренко Д. О..pdf | 1,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.