Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко, Дар’я Олексіївна-
dc.contributor.authorPetrenko, Daria Oleksiivna-
dc.date.accessioned2025-02-21T10:07:43Z-
dc.date.available2025-02-21T10:07:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПетренко Д. О. Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикале : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Петренко Дар’я Олексіївна; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168-
dc.description.abstractМетою дослідження є розробка технологій борошняних кондитерських виробів із тритикалевого сіяного борошна. Об’єкт дослідження – процес виробництва борошняних кондитерських виробів збагачених тритикалієвим борошном сіяним. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників готових кондитерських напівфабрикатів від кількості введеного борошна зерна тритикале. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz trytykalevoho siianoho boroshna. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh trytykaliievym boroshnom siianym. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv hotovykh kondyterskykh napivfabrykativ vid kilkosti vvedenoho boroshna zerna trytykale.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectтритикалеuk
dc.subjecttrytykaleuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectkondyterski vyrobyuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectклефковниuk
dc.subjectklefkovnyuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикалеuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z dodavanniam boroshna zerna trytykaleuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко Д. О..pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.