Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтрижак, Руслана Геннадіївна-
dc.contributor.authorStryzhak, Ruslana Hennadiivna-
dc.date.accessioned2025-02-21T10:35:54Z-
dc.date.available2025-02-21T10:35:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСтрижак Р. Г. Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошків : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Стрижак Руслана Геннадіївна; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172-
dc.description.abstractМета дослідження – розробка науково-обґрунтованих технологій виробництва функціональних борошняних виробів із додаванням фруктових і овочевих порошків, отриманих із побічних продуктів прямого віджиму соків (вичавки, помел і пюре). Об’єктом досліджень є борошняні кондитерські вироби із додаванням фруктових і овочевих порошків. Предметом дослідження є режими та параметри технологічного процесу виготовлення борошняних кондитерських виробів та їх вплив на показники якості. Meta doslidzhennia – rozrobka naukovo-obgruntovanykh tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh boroshnianykh vyrobiv iz dodavanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkiv, otrymanykh iz pobichnykh produktiv priamoho vidzhymu sokiv (vychavky, pomel i piure). Obiektom doslidzhen ye boroshniani kondyterski vyroby iz dodavanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkiv. Predmetom doslidzhennia ye rezhymy ta parametry tekhnolohichnoho protsesu vyhotovlennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ta yikh vplyv na pokaznyky yakosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкондиетрські виробиuk
dc.subjectkondyetrski vyrobyuk
dc.subjectкексиuk
dc.subjectkeksyuk
dc.subjectфруктиuk
dc.subjectfruktyuk
dc.subjectовочіuk
dc.subjectovochiuk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectkharchovi voloknauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошківuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam fruktovykh ta ovochevykh poroshkivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стрижак Р. Г..pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.