Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стрижак, Руслана Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Stryzhak, Ruslana Hennadiivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T10:35:54Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T10:35:54Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Стрижак Р. Г. Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошків : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Стрижак Руслана Геннадіївна; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – розробка науково-обґрунтованих технологій виробництва функціональних борошняних виробів із додаванням фруктових і овочевих порошків, отриманих із побічних продуктів прямого віджиму соків (вичавки, помел і пюре). Об’єктом досліджень є борошняні кондитерські вироби із додаванням фруктових і овочевих порошків. Предметом дослідження є режими та параметри технологічного процесу виготовлення борошняних кондитерських виробів та їх вплив на показники якості. Meta doslidzhennia – rozrobka naukovo-obgruntovanykh tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh boroshnianykh vyrobiv iz dodavanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkiv, otrymanykh iz pobichnykh produktiv priamoho vidzhymu sokiv (vychavky, pomel i piure). Obiektom doslidzhen ye boroshniani kondyterski vyroby iz dodavanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkiv. Predmetom doslidzhennia ye rezhymy ta parametry tekhnolohichnoho protsesu vyhotovlennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ta yikh vplyv na pokaznyky yakosti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | кондиетрські вироби | uk |
dc.subject | kondyetrski vyroby | uk |
dc.subject | кекси | uk |
dc.subject | keksy | uk |
dc.subject | фрукти | uk |
dc.subject | frukty | uk |
dc.subject | овочі | uk |
dc.subject | ovochi | uk |
dc.subject | харчові волокна | uk |
dc.subject | kharchovi volokna | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошків | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam fruktovykh ta ovochevykh poroshkiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стрижак Р. Г..pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.