Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11321| Назва: | Удосконалення технічного забезпечення процесу приготування комбікорму |
| Інші назви: | Udoskonalennia tekhnichnoho zabezpechennia protsesu pryhotuvannia kombikormu |
| Автори: | Похилинський, Андрій Станіславович Pokhylynskyi, Andrii |
| Ключові слова: | комбікорм kombikorm змішування zmishuvannia вібрація vibratsiia сипучі корми sypuchi kormy |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Похилинський А. С. Удосконалення технічного забезпечення процесу приготування комбікорму : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня "Магістр" : 208, Агроінженерія / Андрій Станіславович Похилинський; наук. кер. Віталій Володимирович Івлєв ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . – Дніпро, 2024. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11321 |
| Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень - підвищення якості змішування сипучих кормів за рахунок застосування вібраційного змішувача безперервної дії.Meta doslidzhen - pidvyshchennia yakosti zmishuvannia sypuchykh kormiv za rakhunok zastosuvannia vibratsiinoho zmishuvacha bezperervnoi dii. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11321 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Похилинський А. С..pdf | 1,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
