Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11321
Назва: | Удосконалення технічного забезпечення процесу приготування комбікорму |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnichnoho zabezpechennia protsesu pryhotuvannia kombikormu |
Автори: | Похилинський, Андрій Станіславович Pokhylynskyi, Andrii |
Ключові слова: | комбікорм kombikorm змішування zmishuvannia вібрація vibratsiia сипучі корми sypuchi kormy |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Похилинський А. С. Удосконалення технічного забезпечення процесу приготування комбікорму : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня "Магістр" : 208, Агроінженерія / Андрій Станіславович Похилинський; наук. кер. Віталій Володимирович Івлєв ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . – Дніпро, 2024. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11321 |
Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень - підвищення якості змішування сипучих кормів за рахунок застосування вібраційного змішувача безперервної дії.Meta doslidzhen - pidvyshchennia yakosti zmishuvannia sypuchykh kormiv za rakhunok zastosuvannia vibratsiinoho zmishuvacha bezperervnoi dii. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11321 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Похилинський А. С..pdf | 1,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.