Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11321
Назва: Удосконалення технічного забезпечення процесу приготування комбікорму
Інші назви: Udoskonalennia tekhnichnoho zabezpechennia protsesu pryhotuvannia kombikormu
Автори: Похилинський, Андрій Станіславович
Pokhylynskyi, Andrii
Ключові слова: комбікорм
kombikorm
змішування
zmishuvannia
вібрація
vibratsiia
сипучі корми
sypuchi kormy
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Похилинський А. С. Удосконалення технічного забезпечення процесу приготування комбікорму : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня "Магістр" : 208, Агроінженерія / Андрій Станіславович Похилинський; наук. кер. Віталій Володимирович Івлєв ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . – Дніпро, 2024. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11321
Короткий огляд (реферат): Мета досліджень - підвищення якості змішування сипучих кормів за рахунок застосування вібраційного змішувача безперервної дії.Meta doslidzhen - pidvyshchennia yakosti zmishuvannia sypuchykh kormiv za rakhunok zastosuvannia vibratsiinoho zmishuvacha bezperervnoi dii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11321
Розташовується у зібраннях:Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Похилинський А. С..pdf1,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.