Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1150
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калина, Вікторія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kalyna, Victoriya | - |
dc.contributor.author | Філіпенко, Дмитро Вікторович | - |
dc.contributor.author | Filipenko, Dmitro | - |
dc.contributor.author | Мичкань, Інна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Mychkan, Inna | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T09:28:25Z | - |
dc.date.available | 2019-04-03T09:28:25Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Калина В.С. Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування / В. С. Калина, Д. В. Філіпенко, І. С. Мичкань // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету . – Вип.18.-Т.1.- 2018. – С. 204-209. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150 | uk |
dc.identifier.issn | 2078-0877 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150 | - |
dc.description.abstract | Дану роботу присвячено аналізу способів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна спрямованих на поліпшення якості дитячого харчування.This work is devoted to the analysis of methods of hydrothermal grain processing the production groats and flour directed to improve the quality of children's nutrition | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет | uk |
dc.subject | гідротермічна обробка, | uk |
dc.subject | hydrothermal treatment, | uk |
dc.subject | НВЧ нагрівання, | uk |
dc.subject | microwave heating, | uk |
dc.subject | зерно, | uk |
dc.subject | grain, | uk |
dc.subject | крупа, | uk |
dc.subject | cereal, | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | flour | uk |
dc.title | Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування | uk |
dc.title.alternative | Аnalysis of methods of hydrothermic processing of grain in the production of groats and flour for children's nutrition | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ст_Калина_.pdf | 585,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.