Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1150
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалина, Вікторія Сергіївна-
dc.contributor.authorKalyna, Victoriya-
dc.contributor.authorФіліпенко, Дмитро Вікторович-
dc.contributor.authorFilipenko, Dmitro-
dc.contributor.authorМичкань, Інна Сергіївна-
dc.contributor.authorMychkan, Inna-
dc.date.accessioned2019-04-03T09:28:25Z-
dc.date.available2019-04-03T09:28:25Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКалина В.С. Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування / В. С. Калина, Д. В. Філіпенко, І. С. Мичкань // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету . – Вип.18.-Т.1.- 2018. – С. 204-209. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150uk
dc.identifier.issn2078-0877-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150-
dc.description.abstractДану роботу присвячено аналізу способів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна спрямованих на поліпшення якості дитячого харчування.This work is devoted to the analysis of methods of hydrothermal grain processing the production groats and flour directed to improve the quality of children's nutritionuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетuk
dc.subjectгідротермічна обробка,uk
dc.subjecthydrothermal treatment,uk
dc.subjectНВЧ нагрівання,uk
dc.subjectmicrowave heating,uk
dc.subjectзерно,uk
dc.subjectgrain,uk
dc.subjectкрупа,uk
dc.subjectcereal,uk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectflouruk
dc.titleАналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчуванняuk
dc.title.alternativeАnalysis of methods of hydrothermic processing of grain in the production of groats and flour for children's nutritionuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ст_Калина_.pdf585,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.