Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1151
Назва: Функціональні інгредієнти у харчових продуктах
Інші назви: Functional ingredients in foods
Автори: Калина, Вікторія Сергіївна
Kalyna, Victoriya
Іщенко, М. В.
Ishenko, M.
Горбачевська, K.
Gorbachevska, K.
Перкова, А. О.
Perkova, А.
Козяр, Ю. В.
Kozyar, Y.
Ключові слова: функціональний продукт
Functional product,
кондитерський виріб
confectionery product
жирові інгредієнти
fatty ingredients
клітковина
fiber
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Калина В.С. Функціональні інгредієнти у харчових продуктах / В.С. Калина, М.В. Іщенко, К.Ю. Горбачевська, А.О. Перкова, Ю.В. Козяр // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів: Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції (10 квітня 2018 р. - м. Дніпро): “Середняк Т.К.”.– С. 49-50.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1151
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/bitstream/123456789/557/1/%D0%A2%D0%90%D0%A1%D0%A5-2018.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1151
ISBN: 978-617-7599-38-7
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Калина_Іщенко_інші.pdf455,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.