Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1151
Назва: | Функціональні інгредієнти у харчових продуктах |
Інші назви: | Functional ingredients in foods |
Автори: | Калина, Вікторія Сергіївна Kalyna, Victoriya Іщенко, М. В. Ishenko, M. Горбачевська, K. Gorbachevska, K. Перкова, А. О. Perkova, А. Козяр, Ю. В. Kozyar, Y. |
Ключові слова: | функціональний продукт Functional product, кондитерський виріб confectionery product жирові інгредієнти fatty ingredients клітковина fiber |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Калина В.С. Функціональні інгредієнти у харчових продуктах / В.С. Калина, М.В. Іщенко, К.Ю. Горбачевська, А.О. Перкова, Ю.В. Козяр // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів: Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції (10 квітня 2018 р. - м. Дніпро): “Середняк Т.К.”.– С. 49-50.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1151 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/bitstream/123456789/557/1/%D0%A2%D0%90%D0%A1%D0%A5-2018.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1151 |
ISBN: | 978-617-7599-38-7 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези Калина_Іщенко_інші.pdf | 455,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.