Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1153
Назва: Альгінат натрію у продуктах харчування
Інші назви: Sodium alginate in food
Автори: Калина, Вікторія Сергіївна
Kalyna, Victoriya
Тарабара, М.
Tarabara, М.
Ключові слова: альгінат натрію
Sodium alginate
гранульовані продукти
granulated products
фруктово-овочеві соки
fruit and vegetable juices
Дата публікації: 2018
Видавництво: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Бібліографічний опис: Калина В.С. Альгінат натрію у продуктах харчування / В.С. Калина, М.В. Тарабара // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: тези доповідей ХXVІ Міжнародної науково-практичної конференції MicroCAD-2018, 16-18 травня 2018 р.: у 4 ч. Ч. IІ. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Харків: НТУ «ХПІ». – С. 236
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.kpi.kharkov.ua/archive/MicroCAD/2018/S11/microcad18_57.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1153
ISSN: 2222-2944
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Калина_Тарабара.pdf267,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.