Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1160
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovaliova, Olena-
dc.contributor.authorШулякевич, Ж. Г.-
dc.contributor.authorShuliakevych, Z.-
dc.date.accessioned2019-04-04T08:37:31Z-
dc.date.available2019-04-04T08:37:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКовальова О. С. Напрям удосконалення технології виробництва житнього солоду/ О. С. Ковальова , Ж. Г. Шулякевич // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнар. наук.-практ. конф.( 5–7 вересня 2017 р.-Харків) : [матеріали конференції] / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. – Харків : ХДУХТ, 2017. — С.255-256.- Код доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1160uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1160-
dc.description.abstractОтримано результати досліджень впливу плазмохімічно активованих розчинів на процес пророщування житнього солоду і його якісні показники. Установлено, що обробка зерна активованими розчинами дає змогу інтенсифікувати процес солодорощення, значно скоротити тривалість оцукрювання крохмалю, а також підвищити розчинність низки важливих речовин солоду. Становить інтерес використання плазмохімічно обробленої води як агента зволоження зерна жита з метою отримання якісного житнього солоду без будь якого додавання хімічних сполук.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівлі, Таврійський державний агротехнологічний університетuk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectmaltuk
dc.subjectжитоuk
dc.subjectryeuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttechnologyuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectproductionuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectrefinementuk
dc.subjectхарчова галузьuk
dc.subjectfood industryuk
dc.subjectактивована водаuk
dc.subjectactivated wateruk
dc.subjectнерівноважна плазмаuk
dc.subjectnonequilibrium plasmauk
dc.titleНапрям удосконалення технології виробництва житнього солодуuk
dc.title.alternativeDirectly meet technology of malting maltuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf4,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.