Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1160
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovaliova, Olena | - |
dc.contributor.author | Шулякевич, Ж. Г. | - |
dc.contributor.author | Shuliakevych, Z. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-04T08:37:31Z | - |
dc.date.available | 2019-04-04T08:37:31Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Ковальова О. С. Напрям удосконалення технології виробництва житнього солоду/ О. С. Ковальова , Ж. Г. Шулякевич // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнар. наук.-практ. конф.( 5–7 вересня 2017 р.-Харків) : [матеріали конференції] / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. – Харків : ХДУХТ, 2017. — С.255-256.- Код доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1160 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1160 | - |
dc.description.abstract | Отримано результати досліджень впливу плазмохімічно активованих розчинів на процес пророщування житнього солоду і його якісні показники. Установлено, що обробка зерна активованими розчинами дає змогу інтенсифікувати процес солодорощення, значно скоротити тривалість оцукрювання крохмалю, а також підвищити розчинність низки важливих речовин солоду. Становить інтерес використання плазмохімічно обробленої води як агента зволоження зерна жита з метою отримання якісного житнього солоду без будь якого додавання хімічних сполук. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Таврійський державний агротехнологічний університет | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | malt | uk |
dc.subject | жито | uk |
dc.subject | rye | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | technology | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | production | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.subject | refinement | uk |
dc.subject | харчова галузь | uk |
dc.subject | food industry | uk |
dc.subject | активована вода | uk |
dc.subject | activated water | uk |
dc.subject | нерівноважна плазма | uk |
dc.subject | nonequilibrium plasma | uk |
dc.title | Напрям удосконалення технології виробництва житнього солоду | uk |
dc.title.alternative | Directly meet technology of malting malt | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 4,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.