Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1161
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovaliova, Olena | - |
dc.contributor.author | Савітченко, Катерина | - |
dc.contributor.author | Savitchenko, Katerina | - |
dc.contributor.author | Перкова, Анна | - |
dc.contributor.author | Perkova, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-04T11:36:34Z | - |
dc.date.available | 2019-04-04T11:36:34Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Ковальова О. Пророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологій / О. Ковальова, К. Савітченко, А. Перкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.: Матеріали 84-ї міжнародної наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, (Київ - 23-24 квіт. 2018 р.) – К.: НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 281. | uk |
dc.identifier.uri | http://conferencenuft.ho.ua/Books%20of%20abstracts/2018/Part%201.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1161 | - |
dc.description.abstract | Експериментально доведено доцільність застосування активованих водних розчинів при замочуванні зернових культур. Застосування активованих розчинів в виробництві солоду дозволить розширити технологічні можливості виробництва високоякісного солоду, підвищити якість та екологічну безпеку продукту та значно скоротити витрати на виробництво, за рахунок скорочення часу виробничого процесу. Озонована вода також має інтенсифікуючи властивості та покращує ряд показників якості солодів. В тезах наведена порівняльна характеристика цих двох технологій. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | uk |
dc.subject | пророщування | uk |
dc.subject | germination | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | grain | uk |
dc.subject | зернова сировина | uk |
dc.subject | grain raw materials | uk |
dc.subject | ячмінь | uk |
dc.subject | barley | uk |
dc.subject | жито | uk |
dc.subject | rye | uk |
dc.subject | овес | uk |
dc.subject | oats | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | malt | uk |
dc.subject | активовані водні розчини | uk |
dc.subject | activated aqueous solutions | uk |
dc.subject | озонування | uk |
dc.subject | ozonation | uk |
dc.title | Пророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологій | uk |
dc.title.alternative | The germination of grain raw materials using advanced technologies | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6-281.pdf | 322,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.