Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1161
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovaliova, Olena-
dc.contributor.authorСавітченко, Катерина-
dc.contributor.authorSavitchenko, Katerina-
dc.contributor.authorПеркова, Анна-
dc.contributor.authorPerkova, Anna-
dc.date.accessioned2019-04-04T11:36:34Z-
dc.date.available2019-04-04T11:36:34Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКовальова О. Пророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологій / О. Ковальова, К. Савітченко, А. Перкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.: Матеріали 84-ї міжнародної наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, (Київ - 23-24 квіт. 2018 р.) – К.: НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 281.uk
dc.identifier.urihttp://conferencenuft.ho.ua/Books%20of%20abstracts/2018/Part%201.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1161-
dc.description.abstractЕкспериментально доведено доцільність застосування активованих водних розчинів при замочуванні зернових культур. Застосування активованих розчинів в виробництві солоду дозволить розширити технологічні можливості виробництва високоякісного солоду, підвищити якість та екологічну безпеку продукту та значно скоротити витрати на виробництво, за рахунок скорочення часу виробничого процесу. Озонована вода також має інтенсифікуючи властивості та покращує ряд показників якості солодів. В тезах наведена порівняльна характеристика цих двох технологій.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk
dc.subjectпророщуванняuk
dc.subjectgerminationuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectgrainuk
dc.subjectзернова сировинаuk
dc.subjectgrain raw materialsuk
dc.subjectячміньuk
dc.subjectbarleyuk
dc.subjectжитоuk
dc.subjectryeuk
dc.subjectовесuk
dc.subjectoatsuk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectmaltuk
dc.subjectактивовані водні розчиниuk
dc.subjectactivated aqueous solutionsuk
dc.subjectозонуванняuk
dc.subjectozonationuk
dc.titleПророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологійuk
dc.title.alternativeThe germination of grain raw materials using advanced technologiesuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6-281.pdf322,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.