Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11645
Назва: Оптимізація елементів технології вирощування гарбузів в умовах фермерського господарства «Тандем Агро» Павлоградського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia harbuziv v umovakh fermerskoho hospodarstva «Tandem Ahro» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Дяченко, Євген Вікторович
Diachenko, Yevhen Viktorovych
Ключові слова: ФГ «Тандем Агро»
FH «Tandem Ahro»
гарбуз
harbuz
добрива
dobryva
корм
korm
насіння
nasinnia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Дяченко Є. В. Оптимізація елементів технології вирощування гарбузів в умовах фермерського господарства «Тандем Агро» Павлоградського району Дніпропетровської області :пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Дяченко Євген Вікторович ; наук. Керівник Зайцева Ірина ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії– Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11645
Короткий огляд (реферат): Гарбуз є цінною культурою, яку вирощують для використання як кормову, харчову та технічну рослину. Завдяки високому вмісту вуглеводів, вітамінів і мінеральних солей, гарбуз перевершує багато інших овочів і фруктів, що робить його важливою сировиною для консервної промисловості. Відомі також лікувальні властивості цієї культури. Плоди гарбуза містять низький рівень органічних кислот і клітковини, проте багаті на пектин і калійні солі, які сприяють підтриманню лужного балансу крові, знижують кислотність шлункового соку та стимулюють обмінні процеси в організмі. Harbuz ye tsinnoiu kulturoiu, yaku vyroshchuiut dlia vykorystannia yak kormovu, kharchovu ta tekhnichnu roslynu. Zavdiaky vysokomu vmistu vuhlevodiv, vitaminiv i mineralnykh solei, harbuz perevershuie bahato inshykh ovochiv i fruktiv, shcho robyt yoho vazhlyvoiu syrovynoiu dlia konservnoi promyslovosti. Vidomi takozh likuvalni vlastyvosti tsiiei kultury. Plody harbuza mistiat nyzkyi riven orhanichnykh kyslot i klitkovyny, prote bahati na pektyn i kaliini soli, yaki spryiaiut pidtrymanniu luzhnoho balansu krovi, znyzhuiut kyslotnist shlunkovoho soku ta stymuliuiut obminni protsesy v orhanizmi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11645
Розташовується у зібраннях:Кафедра агрохімії. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дяченко Є. В..pdf579,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.