Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11651
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКривсун, Євген Олександрович-
dc.contributor.authorKryvsun, Yevhen Oleksandrovych-
dc.date.accessioned2025-04-11T08:27:50Z-
dc.date.available2025-04-11T08:27:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКривсун Є. О. Удосконалення технології захисту огірка від пероноспорозу в умовах фермерського господарства «Агро Макс» Дніпровського району Дніпропетровської області :пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Кривсун Євген Олександрович ; наук. Керівник Черних Світлана ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії– Дніпро, 2024. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11651uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11651-
dc.description.abstractОгірки - корисні овочі (низькокалорійні), що в складі містять речовини (антиоксиданти) та вітаміни (груп В, С, К), мінерали, мікроелементи (калій , магній), вони дуже затребувані продукти для кожного столу. Використовує їх кожна людина в різні сезони та в різноманітних виглядах – свіжому (закуски, салати, до сендвичів та бутербродів), маринованому (у вигляді соусів, смузі), квашеному (рагу, супи) та навіть у якості десертів, оладок і запіканок. Використання їх не лише в кулінарії, а також і в косметологічних процедурах (соки, маски, лосьйони, компреси, огіркова вода). Якість продукту та врожайність - повинні бути максимальними, а чисельні хвороби, як-то пероноспороз стоять на заваді. Тому важливо мати необхідний рівень протидії, який досягається застосуванням фунгіцидів. Ohirky - korysni ovochi (nyzkokaloriini), shcho v skladi mistiat rechovyny (antyoksydanty) ta vitaminy (hrup V, S, K), mineraly, mikroelementy (kalii , mahnii), vony duzhe zatrebuvani produkty dlia kozhnoho stolu. Vykorystovuie yikh kozhna liudyna v rizni sezony ta v riznomanitnykh vyhliadakh – svizhomu (zakusky, salaty, do sendvychiv ta buterbrodiv), marynovanomu (u vyhliadi sousiv, smuzi), kvashenomu (rahu, supy) ta navit u yakosti desertiv, oladok i zapikanok. Vykorystannia yikh ne lyshe v kulinarii, a takozh i v kosmetolohichnykh protsedurakh (soky, masky, losiony, kompresy, ohirkova voda). Yakist produktu ta vrozhainist - povynni buty maksymalnymy, a chyselni khvoroby, yak-to peronosporoz stoiat na zavadi. Tomu vazhlyvo maty neobkhidnyi riven protydii, yakyi dosiahaietsia zastosuvanniam funhitsydiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectогірокuk
dc.subjectohirokuk
dc.subjectпероноспорозuk
dc.subjectperonosporozuk
dc.subjectрозвиток патогенуuk
dc.subjectrozvytok patohenuuk
dc.subjectврожайuk
dc.subjectvrozhaiuk
dc.subjectфунгіцидиuk
dc.subjectfunhitsydyuk
dc.titleУдосконалення технології захисту огірка від пероноспорозу в умовах фермерського господарства «Агро Макс» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii zakhystu ohirka vid peronosporozu v umovakh fermerskoho hospodarstva «Ahro Maks» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра агрохімії. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кривсун Є. О..pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.