Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11651
Назва: Удосконалення технології захисту огірка від пероноспорозу в умовах фермерського господарства «Агро Макс» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii zakhystu ohirka vid peronosporozu v umovakh fermerskoho hospodarstva «Ahro Maks» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Кривсун, Євген Олександрович
Kryvsun, Yevhen Oleksandrovych
Ключові слова: огірок
ohirok
пероноспороз
peronosporoz
розвиток патогену
rozvytok patohenu
врожай
vrozhai
фунгіциди
funhitsydy
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кривсун Є. О. Удосконалення технології захисту огірка від пероноспорозу в умовах фермерського господарства «Агро Макс» Дніпровського району Дніпропетровської області :пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Кривсун Євген Олександрович ; наук. Керівник Черних Світлана ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії– Дніпро, 2024. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11651
Короткий огляд (реферат): Огірки - корисні овочі (низькокалорійні), що в складі містять речовини (антиоксиданти) та вітаміни (груп В, С, К), мінерали, мікроелементи (калій , магній), вони дуже затребувані продукти для кожного столу. Використовує їх кожна людина в різні сезони та в різноманітних виглядах – свіжому (закуски, салати, до сендвичів та бутербродів), маринованому (у вигляді соусів, смузі), квашеному (рагу, супи) та навіть у якості десертів, оладок і запіканок. Використання їх не лише в кулінарії, а також і в косметологічних процедурах (соки, маски, лосьйони, компреси, огіркова вода). Якість продукту та врожайність - повинні бути максимальними, а чисельні хвороби, як-то пероноспороз стоять на заваді. Тому важливо мати необхідний рівень протидії, який досягається застосуванням фунгіцидів. Ohirky - korysni ovochi (nyzkokaloriini), shcho v skladi mistiat rechovyny (antyoksydanty) ta vitaminy (hrup V, S, K), mineraly, mikroelementy (kalii , mahnii), vony duzhe zatrebuvani produkty dlia kozhnoho stolu. Vykorystovuie yikh kozhna liudyna v rizni sezony ta v riznomanitnykh vyhliadakh – svizhomu (zakusky, salaty, do sendvychiv ta buterbrodiv), marynovanomu (u vyhliadi sousiv, smuzi), kvashenomu (rahu, supy) ta navit u yakosti desertiv, oladok i zapikanok. Vykorystannia yikh ne lyshe v kulinarii, a takozh i v kosmetolohichnykh protsedurakh (soky, masky, losiony, kompresy, ohirkova voda). Yakist produktu ta vrozhainist - povynni buty maksymalnymy, a chyselni khvoroby, yak-to peronosporoz stoiat na zavadi. Tomu vazhlyvo maty neobkhidnyi riven protydii, yakyi dosiahaietsia zastosuvanniam funhitsydiv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11651
Розташовується у зібраннях:Кафедра агрохімії. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кривсун Є. О..pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.