Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11728
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРахно, Денис Сергійович-
dc.contributor.authorRakhno, Denys Serhiiovych-
dc.date.accessioned2025-04-24T08:16:12Z-
dc.date.available2025-04-24T08:16:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРахно Д. С. Ефективність застосування фунгіцидів та регуляторів росту рослин в посівах моркви в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Рахно Денис Сергійович ; наук. Керівник Черних Світлана ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії– Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11728uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11728-
dc.description.abstractЗа поширеності вирощування практично у всих регіонах держави моркви, яка є складовою набору для приготування традиційно української страви – борщу, традиційний попит на її споживання, зазвичай, високий . Велика кількість провітаміну А та інших (В, С, Д) та важливих елементів (мікро та мінералів), амінокислот, та навіть жирів і білків та ефірного масла представляють цінність цієї овочевої культури, яка є дієтичною, корисною та незамінною в харчуванні людей . Для створення стабільної пропозиції при високому попиті на продукцію (моркву) та за постійно зростаючих високих вимог споживачів до її якості і можливості вибору серед імпортної та вітчизняної продукції актуальним є досягання високого рівня товарних характеристик та великої кількості виробниками овочевої продукції. Za poshyrenosti vyroshchuvannia praktychno u vsykh rehionakh derzhavy morkvy, yaka ye skladovoiu naboru dlia pryhotuvannia tradytsiino ukrainskoi stravy – borshchu, tradytsiinyi popyt na yii spozhyvannia, zazvychai, vysokyi . Velyka kilkist provitaminu A ta inshykh (V, S, D) ta vazhlyvykh elementiv (mikro ta mineraliv), aminokyslot, ta navit zhyriv i bilkiv ta efirnoho masla predstavliaiut tsinnist tsiiei ovochevoi kultury, yaka ye diietychnoiu, korysnoiu ta nezaminnoiu v kharchuvanni liudei . Dlia stvorennia stabilnoi propozytsii pry vysokomu popyti na produktsiiu (morkvu) ta za postiino zrostaiuchykh vysokykh vymoh spozhyvachiv do yii yakosti i mozhlyvosti vyboru sered importnoi ta vitchyznianoi produktsii aktualnym ye dosiahannia vysokoho rivnia tovarnykh kharakterystyk ta velykoi kilkosti vyrobnykamy ovochevoi produktsii.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectморкваuk
dc.subjectmorkvauk
dc.subjectпестицидиuk
dc.subjectpestytsydyuk
dc.subjectрегулятори ростуuk
dc.subjectrehuliatory rostuuk
dc.subjectзахистuk
dc.subjectzakhystuk
dc.subjectовочіuk
dc.subjectovochiuk
dc.titleЕфективність застосування фунгіцидів та регуляторів росту рослин в посівах моркви в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeEfektyvnist zastosuvannia funhitsydiv ta rehuliatoriv rostu roslyn v posivakh morkvy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Bozhyi Dar Ahro» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра агрохімії. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рахно Д. С..pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.