Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11728
Назва: | Ефективність застосування фунгіцидів та регуляторів росту рослин в посівах моркви в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Efektyvnist zastosuvannia funhitsydiv ta rehuliatoriv rostu roslyn v posivakh morkvy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Bozhyi Dar Ahro» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Рахно, Денис Сергійович Rakhno, Denys Serhiiovych |
Ключові слова: | морква morkva пестициди pestytsydy регулятори росту rehuliatory rostu захист zakhyst овочі ovochi |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Рахно Д. С. Ефективність застосування фунгіцидів та регуляторів росту рослин в посівах моркви в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Божий Дар Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Рахно Денис Сергійович ; наук. Керівник Черних Світлана ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії– Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11728 |
Короткий огляд (реферат): | За поширеності вирощування практично у всих регіонах держави моркви, яка є складовою набору для приготування традиційно української страви – борщу, традиційний попит на її споживання, зазвичай, високий . Велика кількість провітаміну А та інших (В, С, Д) та важливих елементів (мікро та мінералів), амінокислот, та навіть жирів і білків та ефірного масла представляють цінність цієї овочевої культури, яка є дієтичною, корисною та незамінною в харчуванні людей . Для створення стабільної пропозиції при високому попиті на продукцію (моркву) та за постійно зростаючих високих вимог споживачів до її якості і можливості вибору серед імпортної та вітчизняної продукції актуальним є досягання високого рівня товарних характеристик та великої кількості виробниками овочевої продукції. Za poshyrenosti vyroshchuvannia praktychno u vsykh rehionakh derzhavy morkvy, yaka ye skladovoiu naboru dlia pryhotuvannia tradytsiino ukrainskoi stravy – borshchu, tradytsiinyi popyt na yii spozhyvannia, zazvychai, vysokyi . Velyka kilkist provitaminu A ta inshykh (V, S, D) ta vazhlyvykh elementiv (mikro ta mineraliv), aminokyslot, ta navit zhyriv i bilkiv ta efirnoho masla predstavliaiut tsinnist tsiiei ovochevoi kultury, yaka ye diietychnoiu, korysnoiu ta nezaminnoiu v kharchuvanni liudei . Dlia stvorennia stabilnoi propozytsii pry vysokomu popyti na produktsiiu (morkvu) ta za postiino zrostaiuchykh vysokykh vymoh spozhyvachiv do yii yakosti i mozhlyvosti vyboru sered importnoi ta vitchyznianoi produktsii aktualnym ye dosiahannia vysokoho rivnia tovarnykh kharakterystyk ta velykoi kilkosti vyrobnykamy ovochevoi produktsii. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11728 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра агрохімії. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рахно Д. С..pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.