Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11832
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Oleksandr-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalova, Olena-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitalii-
dc.date.accessioned2025-05-07T10:11:34Z-
dc.date.available2025-05-07T10:11:34Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПівоваров О. А. Інноваційні технології та обладнання бродильних виробництв : навч. посіб. / МОН України ; ДДАЕУ ; О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько – Дніпро : ФОП Обдимко О.С., 2025. – 396 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11832uk
dc.identifier.isbnISBN 978-617-95219-3-5-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11832-
dc.description.abstractНавчальний посібник присвячено висвітленню основних напрямів та перспективам розвитку сучасної бродильної промисловості, розумінню проблем у формуваннях переробної галузі та вміння застосовувати зарубіжний та вітчизняний досвід профільних виробництв. Дозволяє ознайомитись з новітніми досягненнями галузі, перспективними інноваційними напрямами, сучасними технологічними процесами та обладнанням бродильних виробництв. Розглянуто виготовлення різноманітних видів харчової та технологічної продукції. Посібник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти, а також для наукових працівників, аспірантів і фахівців, які цікавляться проблемами інноваційного інжинірингу харчових виробництв. - The textbook is dedicated to highlighting the main directions and prospects for the development of the modern fermentation industry, understanding the problems in the formation of the processing industry, and the ability to apply foreign and domestic experience of specialized industries. Allows you to get acquainted with the latest achievements of the industry, promising innovative directions, modern technological processes and equipment of fermentation industries. The production of various types of food and technological products is considered. The manual is intended for higher education students studying in the specialty 181 Food Technology of the first (bachelor's) and second (master's) levels of higher education, as well as for researchers, postgraduate students and specialists interested in the problems of innovative engineering of food production.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectінноваційні технологіїuk
dc.subjectinnovative technologiesuk
dc.subjectбродінняuk
dc.subjectfermentationuk
dc.subjectнапої бродінняuk
dc.subjectbeverages fermentationuk
dc.subjectвиробництво напоївuk
dc.subjectbeverage productionuk
dc.subjectферментаціяuk
dc.subjectfermentationuk
dc.subjectферментовані продуктиuk
dc.subjectfermented productsuk
dc.subjectзакваскиuk
dc.subjectstarter culturesuk
dc.subjectпивоuk
dc.subjectbeeruk
dc.subjectвиноuk
dc.subjectwineuk
dc.subjectдистиляціяuk
dc.subjectdistillationuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectequipmentuk
dc.titleІнноваційні технології та обладнання бродильних виробництвuk
dc.title.alternativeInnovative technologies and equipment for fermentation productionuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ БРОДИЛЬНИХ ВИРОБНИЦТВ.pdf4,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.