Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТертишний, Олег Олексадрович-
dc.contributor.authorTertyshnyi, Oleh-
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Oleksandr-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitalii-
dc.contributor.authorТертишна, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorTertyshna, Olena-
dc.date.accessioned2025-06-19T08:59:36Z-
dc.date.available2025-06-19T08:59:36Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМасообмінні процеси та обладнання в харчових виробництвах : навч. посіб. / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько, О. В. Тертишна ; ДДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2025. – 214 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071-
dc.description.abstractВ начальному посібнику викладено систематизований матеріал стосовно теоретичних основ масообмінних процесів, наведено методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів відповідних апаратів і технологічного обладнання для ректифікації, абсорбції, адсорбції, екстракції та кристалізації у виробництві харчової продукції. Посібник складено у відповідності до робочої програми дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» і буде корисним для роботи на аудиторних заняттях та для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання та у вивченні споріднених дисциплін: технологічного спрямування. V nachalnomu posibnyku vykladeno systematyzovanyi material stosovno teoretychnykh osnov masoobminnykh protsesiv, navedeno metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv vidpovidnykh aparativ i tekhnolohichnoho obladnannia dlia rektyfikatsii, absorbtsii, adsorbtsii, ekstraktsii ta krystalizatsii u vyrobnytstvi kharchovoi produktsii. Posibnyk skladeno u vidpovidnosti do robochoi prohramy dystsypliny «Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv» i bude korysnym dlia roboty na audytornykh zaniattiakh ta dlia samostiinoi pidhotovky zdobuvachiv pershoho (bakalavrskoho) rivnia vyshchoi osvity osvitno-profesiinoi prohramy «Kharchovi tekhnolohii» zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» dennoi ta zaochnoi form navchannia ta u vyvchenni sporidnenykh dystsyplin: tekhnolohichnoho spriamuvannia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхарчова продукціяuk
dc.subjectkharchova produktsiiauk
dc.subjectмасообмінні процесиuk
dc.subjectmasoobminni protsesyuk
dc.subjectтехнологічні і конструктивні параметриuk
dc.subjecttekhnolohichni i konstruktyvni parametryuk
dc.subjectметоди визначенняuk
dc.subjectmetody vyznachenniauk
dc.subjectапарати і технологічне обладнанняuk
dc.subjectaparaty i tekhnolohichne obladnanniauk
dc.subjectректифікація, абсорбція і адсорбціяuk
dc.subjectrektyfikatsiia, absorbtsiia i adsorbtsiiauk
dc.subjectекстракції та кристалізації у виробництві продуктівuk
dc.subjectekstraktsii ta krystalizatsii u vyrobnytstvi produktivuk
dc.titleМасообмінні процеси та обладнання в харчових виробництвахuk
dc.title.alternativeMasoobminni protsesy ta obladnannia v kharchovykh vyrobnytstvakhuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Масообмінні процеси_Начальний посібник.pdf7,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.