Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тертишний, Олег Олексадрович | - |
dc.contributor.author | Tertyshnyi, Oleh | - |
dc.contributor.author | Півоваров, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Кошулько, Віталій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Koshulko, Vitalii | - |
dc.contributor.author | Тертишна, Олена Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Tertyshna, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-19T08:59:36Z | - |
dc.date.available | 2025-06-19T08:59:36Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Масообмінні процеси та обладнання в харчових виробництвах : навч. посіб. / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько, О. В. Тертишна ; ДДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2025. – 214 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071 | - |
dc.description.abstract | В начальному посібнику викладено систематизований матеріал стосовно теоретичних основ масообмінних процесів, наведено методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів відповідних апаратів і технологічного обладнання для ректифікації, абсорбції, адсорбції, екстракції та кристалізації у виробництві харчової продукції. Посібник складено у відповідності до робочої програми дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» і буде корисним для роботи на аудиторних заняттях та для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання та у вивченні споріднених дисциплін: технологічного спрямування. V nachalnomu posibnyku vykladeno systematyzovanyi material stosovno teoretychnykh osnov masoobminnykh protsesiv, navedeno metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv vidpovidnykh aparativ i tekhnolohichnoho obladnannia dlia rektyfikatsii, absorbtsii, adsorbtsii, ekstraktsii ta krystalizatsii u vyrobnytstvi kharchovoi produktsii. Posibnyk skladeno u vidpovidnosti do robochoi prohramy dystsypliny «Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv» i bude korysnym dlia roboty na audytornykh zaniattiakh ta dlia samostiinoi pidhotovky zdobuvachiv pershoho (bakalavrskoho) rivnia vyshchoi osvity osvitno-profesiinoi prohramy «Kharchovi tekhnolohii» zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» dennoi ta zaochnoi form navchannia ta u vyvchenni sporidnenykh dystsyplin: tekhnolohichnoho spriamuvannia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | харчова продукція | uk |
dc.subject | kharchova produktsiia | uk |
dc.subject | масообмінні процеси | uk |
dc.subject | masoobminni protsesy | uk |
dc.subject | технологічні і конструктивні параметри | uk |
dc.subject | tekhnolohichni i konstruktyvni parametry | uk |
dc.subject | методи визначення | uk |
dc.subject | metody vyznachennia | uk |
dc.subject | апарати і технологічне обладнання | uk |
dc.subject | aparaty i tekhnolohichne obladnannia | uk |
dc.subject | ректифікація, абсорбція і адсорбція | uk |
dc.subject | rektyfikatsiia, absorbtsiia i adsorbtsiia | uk |
dc.subject | екстракції та кристалізації у виробництві продуктів | uk |
dc.subject | ekstraktsii ta krystalizatsii u vyrobnytstvi produktiv | uk |
dc.title | Масообмінні процеси та обладнання в харчових виробництвах | uk |
dc.title.alternative | Masoobminni protsesy ta obladnannia v kharchovykh vyrobnytstvakh | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Масообмінні процеси_Начальний посібник.pdf | 7,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.