Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1229
Назва: | Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галет |
Інші назви: | Influence of the dispersed corn grain on the quality of the gale |
Автори: | Лубинець, Тетяна Петрівна Lubinets, Tetiana Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana |
Ключові слова: | галети gravel диспергована зернова маса dispersed grains кукурудза corn заварка brewing куркума turmeric |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ИА «АПК-Информ» |
Бібліографічний опис: | Лубенець Т.П. Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галет/Т. П. Лубенець, С. Ю. Миколенко // Хранение и переработка зерна.- 2018.- № 3. -С. 32-34. |
Короткий огляд (реферат): | Галети є перспективним видом кондитерської продукції, які за рахунок зниженого вмісту вологи здатні зберігатися тривалий час, що сприяє ресурсозбереженню зернової сировини та розширює горизонти її застосування. Виробництво печива з використанням диспергованої зернової маси дозволяє розширити асортимент продуктів функціонального призначення. Аналіз отриманих даних показав, що кращими за структурними та органолептичними показниками якості володіли галети з диспергованою зерновою масою кукурудзи із додаванням куркуми, а використання заварки є доцільним технологічним прийомом у технології галет. Доведено, що використання диспергованої зернової маси кукурудзи дозволяє покращити якість галет та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hipzmag.com/arhiv-zhurnalov/2018/zhurnal-hranenie-i-pererabotka-zerna-za-mart-2018/ http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1229 |
ISSN: | 2306-4498 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Лубенець Миколенко.pdf | 402,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.