Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1231
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorЩербаков, Сергій Романович-
dc.contributor.authorShcherbakov, Sergey-
dc.date.accessioned2019-04-16T08:37:35Z-
dc.date.available2019-04-16T08:37:35Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМиколенко С. Ю. Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко, С. Р. Щербаков // Матер. міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» (м. Київ - 13 вересня 2017 р.).- Київ. - 2017.- С. 38-42uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1231-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний університет харчових технологій, Об’єднання УКРХЛІБПРОМ, Асоціація УКРКОНДПРОМuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectbreaduk
dc.subjectплазмохімічно активована водаuk
dc.subjectplasma-chemically activated water,uk
dc.subjectдиспергована зернова маса,uk
dc.subjectdispersed grainsuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectwheatuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectqualityuk
dc.subjectспоживчі характеристикиuk
dc.subjectconsumer characteristicsuk
dc.titleВплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениціuk
dc.title.alternativeInfluence of plasma-chemically activated water on the quality of bread from dispersed wheat grainuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив плазмохімічно.pdf327,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.