Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1231
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Щербаков, Сергій Романович | - |
dc.contributor.author | Shcherbakov, Sergey | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-16T08:37:35Z | - |
dc.date.available | 2019-04-16T08:37:35Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Миколенко С. Ю. Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко, С. Р. Щербаков // Матер. міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» (м. Київ - 13 вересня 2017 р.).- Київ. - 2017.- С. 38-42 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1231 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій, Об’єднання УКРХЛІБПРОМ, Асоціація УКРКОНДПРОМ | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | bread | uk |
dc.subject | плазмохімічно активована вода | uk |
dc.subject | plasma-chemically activated water, | uk |
dc.subject | диспергована зернова маса, | uk |
dc.subject | dispersed grains | uk |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | wheat | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | quality | uk |
dc.subject | споживчі характеристики | uk |
dc.subject | consumer characteristics | uk |
dc.title | Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениці | uk |
dc.title.alternative | Influence of plasma-chemically activated water on the quality of bread from dispersed wheat grain | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив плазмохімічно.pdf | 327,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.