Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Анданченко, Поліна Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Andanchenko, Polina Mykhailivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-26T06:28:21Z | - |
dc.date.available | 2025-08-26T06:28:21Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Анданченко П. М. Обґрунтування технології виробництва напою шоколадного збагаченого білками зерна сочевиці: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анданченко Поліна Михайлівна; наук. керівник Півоваров Олександр; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 56 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія виробництва збагаченого напою на основі зерна сочевиці. Предмет дослідження – зв’язок технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою роботи є розробка технології напою на основі зерна сочевиці, збагаченого білками, амінокислотами, мінеральними речовинами, вітамінами та харчовими волокнами, що заповнюють дефіцит харчових речовин у раціоні та сприяють при щоденному вживанні усуненню дефіциту білкових речовин. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva zbahachenoho napoiu na osnovi zerna sochevytsi. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii napoiu na osnovi zerna sochevytsi, zbahachenoho bilkamy, aminokyslotamy, mineralnymy rechovynamy, vitaminamy ta kharchovymy voloknamy, shcho zapovniuiut defitsyt kharchovykh rechovyn u ratsion ta spryiaiut pry shchodennomu vzhyvanni usunenniu defitsytu bilkovykh rechovyn. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | збагачені напої | uk |
dc.subject | zbahacheni napoi | uk |
dc.subject | сочевиця | uk |
dc.subject | sochevytsia | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | vitaminy | uk |
dc.subject | білковий компонент | uk |
dc.subject | bilkovyi komponent | uk |
dc.subject | здорове харчування | uk |
dc.subject | zdorove kharchuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва напою шоколадного збагаченого білками зерна сочевиці | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napoiu shokoladnoho zbahachenoho bilkamy zerna sochevytsi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Анданченко П. М..pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.