Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнданченко, Поліна Михайлівна-
dc.contributor.authorAndanchenko, Polina Mykhailivna-
dc.date.accessioned2025-08-26T06:28:21Z-
dc.date.available2025-08-26T06:28:21Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationАнданченко П. М. Обґрунтування технології виробництва напою шоколадного збагаченого білками зерна сочевиці: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анданченко Поліна Михайлівна; наук. керівник Півоваров Олександр; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 56 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія виробництва збагаченого напою на основі зерна сочевиці. Предмет дослідження – зв’язок технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою роботи є розробка технології напою на основі зерна сочевиці, збагаченого білками, амінокислотами, мінеральними речовинами, вітамінами та харчовими волокнами, що заповнюють дефіцит харчових речовин у раціоні та сприяють при щоденному вживанні усуненню дефіциту білкових речовин. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva zbahachenoho napoiu na osnovi zerna sochevytsi. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii napoiu na osnovi zerna sochevytsi, zbahachenoho bilkamy, aminokyslotamy, mineralnymy rechovynamy, vitaminamy ta kharchovymy voloknamy, shcho zapovniuiut defitsyt kharchovykh rechovyn u ratsion ta spryiaiut pry shchodennomu vzhyvanni usunenniu defitsytu bilkovykh rechovyn.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзбагачені напоїuk
dc.subjectzbahacheni napoiuk
dc.subjectсочевицяuk
dc.subjectsochevytsiauk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.subjectбілковий компонентuk
dc.subjectbilkovyi komponentuk
dc.subjectздорове харчуванняuk
dc.subjectzdorove kharchuvanniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва напою шоколадного збагаченого білками зерна сочевиціuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napoiu shokoladnoho zbahachenoho bilkamy zerna sochevytsiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Анданченко П. М..pdf1,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.