Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323
Назва: Обґрунтування технології виробництва напою шоколадного збагаченого білками зерна сочевиці
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napoiu shokoladnoho zbahachenoho bilkamy zerna sochevytsi
Автори: Анданченко, Поліна Михайлівна
Andanchenko, Polina Mykhailivna
Ключові слова: збагачені напої
zbahacheni napoi
сочевиця
sochevytsia
вітаміни
vitaminy
білковий компонент
bilkovyi komponent
здорове харчування
zdorove kharchuvannia
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Анданченко П. М. Обґрунтування технології виробництва напою шоколадного збагаченого білками зерна сочевиці: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анданченко Поліна Михайлівна; наук. керівник Півоваров Олександр; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 56 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія виробництва збагаченого напою на основі зерна сочевиці. Предмет дослідження – зв’язок технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою роботи є розробка технології напою на основі зерна сочевиці, збагаченого білками, амінокислотами, мінеральними речовинами, вітамінами та харчовими волокнами, що заповнюють дефіцит харчових речовин у раціоні та сприяють при щоденному вживанні усуненню дефіциту білкових речовин. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva zbahachenoho napoiu na osnovi zerna sochevytsi. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii napoiu na osnovi zerna sochevytsi, zbahachenoho bilkamy, aminokyslotamy, mineralnymy rechovynamy, vitaminamy ta kharchovymy voloknamy, shcho zapovniuiut defitsyt kharchovykh rechovyn u ratsion ta spryiaiut pry shchodennomu vzhyvanni usunenniu defitsytu bilkovykh rechovyn.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Анданченко П. М..pdf1,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.