Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерезовський, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorBerezovskyi, Serhii Anatoliiovych-
dc.date.accessioned2025-08-26T08:06:41Z-
dc.date.available2025-08-26T08:06:41Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБерезовський С. А. Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних з додаванням кальцієвого збагачувача : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Березовський Сергій Анатолійович; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія виробництва бісквітного напівфабрикату збагаченого харчовою крейдою Enjee. Предмет дослідження – зв’язок технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою роботи полягає у розробці та визначенні хімічного складу кальційвмісної добавки на основі крейди та бісквітних виробів з її використанням. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biskvitnoho napivfabrykatu zbahachenoho kharchovoiu kreidoiu Enjee. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu roboty poliahaie u rozrobtsi ta vyznachenni khimichnoho skladu kaltsiivmisnoi dobavky na osnovi kreidy ta biskvitnykh vyrobiv z yii vykorystanniam.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхарчова добавкаuk
dc.subjectkharchova dobavkauk
dc.subjectкрейда активізованаuk
dc.subjectkreida aktyvizovanauk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectkondyterski vyrobyuk
dc.subjectкальційuk
dc.subjectkaltsiiuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectprodukty kharchuvanniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних з додаванням кальцієвого збагачувачаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napivfabrykativ biskvitnykh z dodavanniam kaltsiievoho zbahachuvachauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Березовський С. А..pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.