Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Березовський, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Berezovskyi, Serhii Anatoliiovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-26T08:06:41Z | - |
dc.date.available | 2025-08-26T08:06:41Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Березовський С. А. Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних з додаванням кальцієвого збагачувача : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Березовський Сергій Анатолійович; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія виробництва бісквітного напівфабрикату збагаченого харчовою крейдою Enjee. Предмет дослідження – зв’язок технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою роботи полягає у розробці та визначенні хімічного складу кальційвмісної добавки на основі крейди та бісквітних виробів з її використанням. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biskvitnoho napivfabrykatu zbahachenoho kharchovoiu kreidoiu Enjee. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu roboty poliahaie u rozrobtsi ta vyznachenni khimichnoho skladu kaltsiivmisnoi dobavky na osnovi kreidy ta biskvitnykh vyrobiv z yii vykorystanniam. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | харчова добавка | uk |
dc.subject | kharchova dobavka | uk |
dc.subject | крейда активізована | uk |
dc.subject | kreida aktyvizovana | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | кальцій | uk |
dc.subject | kaltsii | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | produkty kharchuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних з додаванням кальцієвого збагачувача | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napivfabrykativ biskvitnykh z dodavanniam kaltsiievoho zbahachuvacha | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Березовський С. А..pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.