Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБец, Анна Сергіївна-
dc.contributor.authorBets, Anna Serhiivna-
dc.date.accessioned2025-08-26T08:23:29Z-
dc.date.available2025-08-26T08:23:29Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБец А. С. Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилком : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Бец Анна Сергіївна; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія виробництва кисломолочного морозива збагаченого квітковим пилком. Предмет дослідження – зв’язок показників якості збагачувача з якісними показниками кисломолочного морозива. Метою роботи є розробка технології збагаченого кисломолочного морозива з використанням квіткового пилку і пробіотичних мікроорганізмів. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva kyslomolochnoho morozyva zbahachenoho kvitkovym pylkom. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti zbahachuvacha z yakisnymy pokaznykamy kyslomolochnoho morozyva. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii zbahachenoho kyslomolochnoho morozyva z vykorystanniam kvitkovoho pylku i probiotychnykh mikroorhanizmiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectздорове харчуванняuk
dc.subjectzdorove kharchuvanniauk
dc.subjectквітковий пилокuk
dc.subjectkvitkovyi pylokuk
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectmorozyvouk
dc.subjectзбагачувачuk
dc.subjectzbahachuvachuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectprodukty kharchuvanniauk
dc.subjectрослинна сировинаuk
dc.subjectroslynna syrovynauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилкомuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva zbahachenoho kvitkovym pylkomuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бец А. С..pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.