Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бец, Анна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Bets, Anna Serhiivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-26T08:23:29Z | - |
dc.date.available | 2025-08-26T08:23:29Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Бец А. С. Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилком : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Бец Анна Сергіївна; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія виробництва кисломолочного морозива збагаченого квітковим пилком. Предмет дослідження – зв’язок показників якості збагачувача з якісними показниками кисломолочного морозива. Метою роботи є розробка технології збагаченого кисломолочного морозива з використанням квіткового пилку і пробіотичних мікроорганізмів. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva kyslomolochnoho morozyva zbahachenoho kvitkovym pylkom. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti zbahachuvacha z yakisnymy pokaznykamy kyslomolochnoho morozyva. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii zbahachenoho kyslomolochnoho morozyva z vykorystanniam kvitkovoho pylku i probiotychnykh mikroorhanizmiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | здорове харчування | uk |
dc.subject | zdorove kharchuvannia | uk |
dc.subject | квітковий пилок | uk |
dc.subject | kvitkovyi pylok | uk |
dc.subject | морозиво | uk |
dc.subject | morozyvo | uk |
dc.subject | збагачувач | uk |
dc.subject | zbahachuvach | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | produkty kharchuvannia | uk |
dc.subject | рослинна сировина | uk |
dc.subject | roslynna syrovyna | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилком | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva zbahachenoho kvitkovym pylkom | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бец А. С..pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.