Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12330
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатир, Інна Василівна-
dc.contributor.authorBohatyr, Inna Vasylivna-
dc.date.accessioned2025-08-26T09:54:41Z-
dc.date.available2025-08-26T09:54:41Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБогатир І. В. Удосконалення технологічної лінії виробництва крупи пшеничної : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Богатир Інна Василівна; наук. керівник Тимчак Дмитро ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12330uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12330-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження: технологічна лінія з виробництва пшеничної крупи Метою роботи є дослідження можливості удосконалення технологічної лінії виробництва пшеничної крупи шляхом заміни зерносушарки. Методи дослідження: У роботі застосовано загальні методики технологічних розрахунків для визначення та підбору кількості технологічного обладнання на виробництві ТОВ «СТАС І К», а також обчислення необхідної площі виробничих приміщень та техніко-економічних показників. Кваліфікаційна робота присвячена технологічній лінії виробництва пшеничної крупи за рахунок удосконалення лінії відволоження продовольчої сировини методом зміни зерносушарки. На базі аналізу діючої технологічної схеми ТОВ «СТАС І К» було ухвалено удосконалити її за рахунок заміни зерносушарки на більш сучасну та продуктивну. Obiekt doslidzhennia: tekhnolohichna liniia z vyrobnytstva pshenychnoi krupy Metoiu roboty ye doslidzhennia mozhlyvosti udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva pshenychnoi krupy shliakhom zaminy zernosusharky. Metody doslidzhennia: U roboti zastosovano zahalni metodyky tekhnolohichnykh rozrakhunkiv dlia vyznachennia ta pidboru kilkosti tekhnolohichnoho obladnannia na vyrobnytstvi TOV «STAS I K», a takozh obchyslennia neobkhidnoi ploshchi vyrobnychykh prymishchen ta tekhniko-ekonomichnykh pokaznykiv. Kvalifikatsiina robota prysviachena tekhnolohichnii linii vyrobnytstva pshenychnoi krupy za rakhunok udoskonalennia linii vidvolozhennia prodovolchoi syrovyny metodom zminy zernosusharky. Na bazi analizu diiuchoi tekhnolohichnoi skhemy TOV «STAS I K» bulo ukhvaleno udoskonalyty yii za rakhunok zaminy zernosusharky na bilsh suchasnu ta produktyvnu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectкрупа пшеничнаuk
dc.subjectkrupa pshenychnauk
dc.subjectвідволоженняuk
dc.subjectvidvolozhenniauk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectзеносушаркаuk
dc.subjectzenosusharkauk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії виробництва крупи пшеничноїuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva krupy pshenychnoi pshenytsiauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Богатир І. В..pdf1,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.