Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВакуленко, Ангеліна Вячеславівна-
dc.contributor.authorVakulenko, Anhelina Viacheslavivna-
dc.date.accessioned2025-08-27T06:14:53Z-
dc.date.available2025-08-27T06:14:53Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationВакуленко А. В. Обґрунтування технології виробництва вин квіткових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вакуленко Ангеліна Вячеславівна; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 106 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332-
dc.description.abstractМетою цієї роботи є обґрунтування технології виробництва квіткових вин із використанням холодної екстракції на основі місцевої сировини України (троянда дамаська, акація, чорнобривці), з акцентом на їхній хімічний склад, сенсорні характеристики та функціональні властивості. Об’єкт дослідження - технологічний процес виробництва квіткових вин із використанням холодної екстракції на основі місцевої сировини України. Предмет дослідження - вплив параметрів холодної екстракції та інших технологічних етапів на хімічний склад, сенсорні якості та функціональні властивості квіткових вин. Metoiu tsiiei roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kvitkovykh vyn iz vykorystanniam kholodnoi ekstraktsii na osnovi mistsevoi syrovyny Ukrainy (troianda damaska, akatsiia, chornobryvtsi), z aktsentom na yikhnii khimichnyi sklad, sensorni kharakterystyky ta funktsionalni vlastyvosti. Obiekt doslidzhennia - tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva kvitkovykh vyn iz vykorystanniam kholodnoi ekstraktsii na osnovi mistsevoi syrovyny Ukrainy. Predmet doslidzhennia - vplyv parametriv kholodnoi ekstraktsii ta inshykh tekhnolohichnykh etapiv na khimichnyi sklad, sensorni yakosti ta funktsionalni vlastyvosti kvitkovykh vyn.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectквіткове виноuk
dc.subjectkvitkove vynouk
dc.subjectакаціяuk
dc.subjectakatsiiauk
dc.subjectтрояндаuk
dc.subjecttroiandauk
dc.subjectчорнобривціuk
dc.subjectchornobryvtsiuk
dc.subjectхолодна екстракціяuk
dc.subjectkholodna ekstraktsiiauk
dc.subjectмезгаuk
dc.subjectmezghauk
dc.subjectорганолептикаuk
dc.subjectorhanoleptykauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва вин квітковихuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyn kvitkovykhuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вакуленко А. В..pdf2,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.