Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12333
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВоскобойник, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorVoskoboinyk, Andrii Andriiovych-
dc.date.accessioned2025-08-27T06:34:15Z-
dc.date.available2025-08-27T06:34:15Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationВоскобойник А. А. Удосконалення технологічної лінії з виробництва делікатесів м’ясних : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Воскобойник Андрій Андрійович; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 55 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12333uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12333-
dc.description.abstractМ'ясні делікатеси – це продукти з м'яса, яке зазнало одного зі специфічних видів обробки. Це може бути копчення, засолювання, в'ялення, варіння та інше з обов'язковим додаванням великої кількості різних спецій. Реалізують їх у різних видах упаковки, що дає змогу знизити втрати сировини, підвищити продуктивність праці і сферу обслуговування. Делікатеси вживають у домашніх умовах, у сфері громадського харчування, на залізницях та повітряному транспорті. Ринок м'ясних делікатесів в Україні представлений великою кількістю різних видів та операторів ринку вареними, напівкопченими, копченими ковбасами, сальтисоном та іншими продуктами переробки м’яса. Вирішальні критерії вибору – марка, ціна та смакові переваги. Miasni delikatesy – tse produkty z miasa, yake zaznalo odnoho zi spetsyfichnykh vydiv obrobky. Tse mozhe buty kopchennia, zasoliuvannia, vialennia, varinnia ta inshe z oboviazkovym dodavanniam velykoi kilkosti riznykh spetsii. Realizuiut yikh u riznykh vydakh upakovky, shcho daie zmohu znyzyty vtraty syrovyny, pidvyshchyty produktyvnist pratsi i sferu obsluhovuvannia. Delikatesy vzhyvaiut u domashnikh umovakh, u sferi hromadskoho kharchuvannia, na zaliznytsiakh ta povitrianomu transporti. Rynok miasnykh delikatesiv v Ukraini predstavlenyi velykoiu kilkistiu riznykh vydiv ta operatoriv rynku varenymy, napivkopchenymy, kopchenymy kovbasamy, saltysonom ta inshymy produktamy pererobky miasa. Vyrishalni kryterii vyboru – marka, tsina ta smakovi perevahy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectделікатеси м’ясніuk
dc.subjectdelikatesy miasniuk
dc.subjectтехнологічна схемаuk
dc.subjecttekhnolohichna skhemauk
dc.subjectбаликuk
dc.subjectbalykuk
dc.subjectбастурмаuk
dc.subjectbasturmauk
dc.subjectін’єктор для м’ясаuk
dc.subjectiniektor dlia miasauk
dc.subjectвакуумний масажерuk
dc.subjectvakuumnyi masazheruk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з виробництва делікатесів м’яснихuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva delikatesiv miasnykhuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Воскобойник А. А..pdf2,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.