Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12333
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воскобойник, Андрій Андрійович | - |
dc.contributor.author | Voskoboinyk, Andrii Andriiovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-27T06:34:15Z | - |
dc.date.available | 2025-08-27T06:34:15Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Воскобойник А. А. Удосконалення технологічної лінії з виробництва делікатесів м’ясних : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Воскобойник Андрій Андрійович; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 55 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12333 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12333 | - |
dc.description.abstract | М'ясні делікатеси – це продукти з м'яса, яке зазнало одного зі специфічних видів обробки. Це може бути копчення, засолювання, в'ялення, варіння та інше з обов'язковим додаванням великої кількості різних спецій. Реалізують їх у різних видах упаковки, що дає змогу знизити втрати сировини, підвищити продуктивність праці і сферу обслуговування. Делікатеси вживають у домашніх умовах, у сфері громадського харчування, на залізницях та повітряному транспорті. Ринок м'ясних делікатесів в Україні представлений великою кількістю різних видів та операторів ринку вареними, напівкопченими, копченими ковбасами, сальтисоном та іншими продуктами переробки м’яса. Вирішальні критерії вибору – марка, ціна та смакові переваги. Miasni delikatesy – tse produkty z miasa, yake zaznalo odnoho zi spetsyfichnykh vydiv obrobky. Tse mozhe buty kopchennia, zasoliuvannia, vialennia, varinnia ta inshe z oboviazkovym dodavanniam velykoi kilkosti riznykh spetsii. Realizuiut yikh u riznykh vydakh upakovky, shcho daie zmohu znyzyty vtraty syrovyny, pidvyshchyty produktyvnist pratsi i sferu obsluhovuvannia. Delikatesy vzhyvaiut u domashnikh umovakh, u sferi hromadskoho kharchuvannia, na zaliznytsiakh ta povitrianomu transporti. Rynok miasnykh delikatesiv v Ukraini predstavlenyi velykoiu kilkistiu riznykh vydiv ta operatoriv rynku varenymy, napivkopchenymy, kopchenymy kovbasamy, saltysonom ta inshymy produktamy pererobky miasa. Vyrishalni kryterii vyboru – marka, tsina ta smakovi perevahy. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | делікатеси м’ясні | uk |
dc.subject | delikatesy miasni | uk |
dc.subject | технологічна схема | uk |
dc.subject | tekhnolohichna skhema | uk |
dc.subject | балик | uk |
dc.subject | balyk | uk |
dc.subject | бастурма | uk |
dc.subject | basturma | uk |
dc.subject | ін’єктор для м’яса | uk |
dc.subject | iniektor dlia miasa | uk |
dc.subject | вакуумний масажер | uk |
dc.subject | vakuumnyi masazher | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва делікатесів м’ясних | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva delikatesiv miasnykh | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Воскобойник А. А..pdf | 2,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.