Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12334
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГанзій, Микита Романович-
dc.contributor.authorHanzii, Mykyta Romanovych-
dc.date.accessioned2025-08-27T07:01:04Z-
dc.date.available2025-08-27T07:01:04Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГанзій М. Р. Обґрунтування технології виробництва пива на основі безглютенової зернової сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ганзій Микита Романович; наук. керівник Ковальова Олена; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 80 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12334uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12334-
dc.description.abstractМетою цієї роботи було розроблення та оптимізація технології виготовлення безглютенового пива на основі гречаного солоду. Об’єктом дослідження – технологічний процес виробництва безглютенового пива. Предмет дослідження – гречаний солод і його властивості в процесі затирання, бродіння та доброджування пива. З метою забезпечення безглютеновими напоями населення, розвивається виробництво безглютенових алкогольних напоїв. Проводиться робота з розробки та впровадження нових видів безглютенових напоїв. Цей напрямок є перспективним, оскільки відкриває новий ринок оздоровчих товарів. Невідомість ринку відкриває великі можливості для реалізації такого виду товарів. Metoiu tsiiei roboty bulo rozroblennia ta optymizatsiia tekhnolohii vyhotovlennia bezghliutenovoho pyva na osnovi hrechanoho solodu. Obiektom doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva bezghliutenovoho pyva. Predmet doslidzhennia – hrechanyi solod i yoho vlastyvosti v protsesi zatyrannia, brodinnia ta dobrodzhuvannia pyva. Z metoiu zabezpechennia bezghliutenovymy napoiamy naselennia, rozvyvaietsia vyrobnytstvo bezghliutenovykh alkoholnykh napoiv. Provodytsia robota z rozrobky ta vprovadzhennia novykh vydiv bezghliutenovykh napoiv. Tsei napriamok ye perspektyvnym, oskilky vidkryvaie novyi rynok ozdorovchykh tovariv. Nevidomist rynku vidkryvaie velyki mozhlyvosti dlia realizatsii takoho vydu tovariv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectтехнології виробництва пиваuk
dc.subjecttekhnolohii vyrobnytstva pyvauk
dc.subjectбезглютенова зернова сировинаuk
dc.subjectbezghliutenova zernova syrovynauk
dc.subjectгречаний солодuk
dc.subjecthrechanyi soloduk
dc.subjectбезглютенове пивоuk
dc.subjectbezghliutenove pyvouk
dc.subjectневідкритий ринокuk
dc.subjectnevidkrytyi rynokuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва пива на основі безглютенової зернової сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pyva na osnovi bezghliutenovoi zernovoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ганзій М. Р..pdf2,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.