Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГерасименко, Софія Віталіївна-
dc.contributor.authorHerasymenko, Sofiia Vitaliivna-
dc.date.accessioned2025-08-27T07:35:09Z-
dc.date.available2025-08-27T07:35:09Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГерасименко С. В. Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних безглютенових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Герасименко Софія Віталівна; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Мета роботи – розробка технології борошняних кондитерських виробів цільового призначення та їх товарознавча оцінка для розширення асортименту продуктів із заданими властивостями. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Meta roboty – rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv tsilovoho pryznachennia ta yikh tovaroznavcha otsinka dlia rozshyrennia asortymentu produktiv iz zadanymy vlastyvostiamy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectвироби кондитерськіuk
dc.subjectvyroby kondyterskiuk
dc.subjectцеліакіяuk
dc.subjecttseliakiiauk
dc.subjectглютенuk
dc.subjecthliutenuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjecttsukryuk
dc.subjectготовий вирібuk
dc.subjecthotovyi vyribuk
dc.subjectбезглютенові виробиuk
dc.subjectbezghliutenovi vyrobyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних безглютеновихuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv kondyterskykh boroshnianykh bezghliutenovykhuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Герасименко С. В..pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.