Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Герасименко, Софія Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Herasymenko, Sofiia Vitaliivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-27T07:35:09Z | - |
dc.date.available | 2025-08-27T07:35:09Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Герасименко С. В. Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних безглютенових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Герасименко Софія Віталівна; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Мета роботи – розробка технології борошняних кондитерських виробів цільового призначення та їх товарознавча оцінка для розширення асортименту продуктів із заданими властивостями. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Meta roboty – rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv tsilovoho pryznachennia ta yikh tovaroznavcha otsinka dlia rozshyrennia asortymentu produktiv iz zadanymy vlastyvostiamy. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | вироби кондитерські | uk |
dc.subject | vyroby kondyterski | uk |
dc.subject | целіакія | uk |
dc.subject | tseliakiia | uk |
dc.subject | глютен | uk |
dc.subject | hliuten | uk |
dc.subject | цукри | uk |
dc.subject | tsukry | uk |
dc.subject | готовий виріб | uk |
dc.subject | hotovyi vyrib | uk |
dc.subject | безглютенові вироби | uk |
dc.subject | bezghliutenovi vyroby | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних безглютенових | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv kondyterskykh boroshnianykh bezghliutenovykh | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Герасименко С. В..pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.