Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриценко, Олексій Олексійович-
dc.contributor.authorHrytsenko, Oleksii Oleksiiovych-
dc.date.accessioned2025-08-27T07:49:28Z-
dc.date.available2025-08-27T07:49:28Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГриценко О. О. Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Гриценко Олексій Олексійович; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – хлібобулочних виробів діабетичного призначення з високими показниками якості. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманих хлібобулочних виробів. Метою досліджень є розробка науково обґрунтованої технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення з високими показниками якості. Obiekt doslidzhennia – khlibobulochnykh vyrobiv diabetychnoho pryznachennia z vysokymy pokaznykamy yakosti. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanykh khlibobulochnykh vyrobiv. Metoiu doslidzhen ye rozrobka naukovo obgruntovanoi tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv diabetychnoho pryznachennia z vysokymy pokaznykamy yakosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectвироби хлібобулочніuk
dc.subjectvyroby khlibobulochniuk
dc.subjectглікемічний індексuk
dc.subjecthlikemichnyi indeksuk
dc.subjectборошняні сумішіuk
dc.subjectboroshniani sumishiuk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectkharchova tsinnistuk
dc.subjectвироби діабетичного призначенняuk
dc.subjectvyroby diabetychnoho pryznachenniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначенняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv khlibobulochnykh diabetychnoho pryznachenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гриценко О. О..pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.