Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гриценко, Олексій Олексійович | - |
dc.contributor.author | Hrytsenko, Oleksii Oleksiiovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-27T07:49:28Z | - |
dc.date.available | 2025-08-27T07:49:28Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Гриценко О. О. Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Гриценко Олексій Олексійович; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – хлібобулочних виробів діабетичного призначення з високими показниками якості. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманих хлібобулочних виробів. Метою досліджень є розробка науково обґрунтованої технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення з високими показниками якості. Obiekt doslidzhennia – khlibobulochnykh vyrobiv diabetychnoho pryznachennia z vysokymy pokaznykamy yakosti. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanykh khlibobulochnykh vyrobiv. Metoiu doslidzhen ye rozrobka naukovo obgruntovanoi tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv diabetychnoho pryznachennia z vysokymy pokaznykamy yakosti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | вироби хлібобулочні | uk |
dc.subject | vyroby khlibobulochni | uk |
dc.subject | глікемічний індекс | uk |
dc.subject | hlikemichnyi indeks | uk |
dc.subject | борошняні суміші | uk |
dc.subject | boroshniani sumishi | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | kharchova tsinnist | uk |
dc.subject | вироби діабетичного призначення | uk |
dc.subject | vyroby diabetychnoho pryznachennia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначення | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv khlibobulochnykh diabetychnoho pryznachennia | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гриценко О. О..pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.