Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗарубенко, Анна Володимирівна-
dc.contributor.authorZarubenko, Anna Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2025-08-28T06:33:54Z-
dc.date.available2025-08-28T06:33:54Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЗарубенко А. В. Обґрунтування технології виробництва пюре для дитячого харчування на основі топінамбуру : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Зарубенко Анна Володимирівна; наук. керівник Гезь Яна; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія та рецептури виробництва пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Метою досліджень є обґрунтування технології та розробка рецептур пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia ta retseptury vyrobnytstva piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu. Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia tekhnolohii ta rozrobka retseptur piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectтопінамбурuk
dc.subjecttopinamburuk
dc.subjectморкваuk
dc.subjectmorkvauk
dc.subjectгарбузuk
dc.subjectharbuzuk
dc.subjectяблукоuk
dc.subjectyablukouk
dc.subjectпюреuk
dc.subjectpiureuk
dc.subjectпоживна цінністьuk
dc.subjectpozhyvna tsinnistuk
dc.subjectдитяче харчуванняuk
dc.subjectdytiache kharchuvanniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва пюре для дитячого харчування на основі топінамбуруuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva piure dlia dytiachoho kharchuvannia na osnovi topinamburuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зарубенко А. В..pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.