Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зарубенко, Анна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Zarubenko, Anna Volodymyrivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-28T06:33:54Z | - |
dc.date.available | 2025-08-28T06:33:54Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Зарубенко А. В. Обґрунтування технології виробництва пюре для дитячого харчування на основі топінамбуру : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Зарубенко Анна Володимирівна; наук. керівник Гезь Яна; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія та рецептури виробництва пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Метою досліджень є обґрунтування технології та розробка рецептур пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia ta retseptury vyrobnytstva piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu. Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia tekhnolohii ta rozrobka retseptur piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | топінамбур | uk |
dc.subject | topinambur | uk |
dc.subject | морква | uk |
dc.subject | morkva | uk |
dc.subject | гарбуз | uk |
dc.subject | harbuz | uk |
dc.subject | яблуко | uk |
dc.subject | yabluko | uk |
dc.subject | пюре | uk |
dc.subject | piure | uk |
dc.subject | поживна цінність | uk |
dc.subject | pozhyvna tsinnist | uk |
dc.subject | дитяче харчування | uk |
dc.subject | dytiache kharchuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва пюре для дитячого харчування на основі топінамбуру | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva piure dlia dytiachoho kharchuvannia na osnovi topinamburu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зарубенко А. В..pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.