Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12360
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Канава, Микита Андрійович | - |
dc.contributor.author | Kanava, Mykyta Andriiovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-29T06:35:49Z | - |
dc.date.available | 2025-08-29T06:35:49Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Канава М. А. Обґрунтування технології виробництва морозива вершкового збагаченого злаками : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Канава Микита Андрійович; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12360 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12360 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія виробництва морозива збагаченого багатокомпонентною злаковою добавкою. Предмет дослідження – зв’язок показників якості збагачувача та технологічних параметрів процесу з якісними показниками морозива. Мета роботи полягає у розробці технології виробництва та дослідженні морозива, збагаченого багатокомпонентної злакової складової з пшениці, жита, ячменю та гречки. У межах цього дослідження була розроблена технологія виготовлення морозива з додаванням багатокомпонентної злакової суміші. Його поживні та охолоджувальні властивості роблять його корисним і добре засвоюваним продуктом для споживачів різного віку. Для максимального ефекту збагачення було використано злакову суміш із пшениці, жита, ячменю та гречки у співвідношенні 3:3:2:2. Такий полібазисний склад забезпечує підвищений вміст біологічно активних речовин. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva morozyva zbahachenoho bahatokomponentnoiu zlakovoiu dobavkoiu. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti zbahachuvacha ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy morozyva. Meta roboty poliahaie u rozrobtsi tekhnolohii vyrobnytstva ta doslidzhenni morozyva, zbahachenoho bahatokomponentnoi zlakovoi skladovoi z pshenytsi, zhyta, yachmeniu ta hrechky. U mezhakh tsoho doslidzhennia bula rozroblena tekhnolohiia vyhotovlennia morozyva z dodavanniam bahatokomponentnoi zlakovoi sumishi. Yoho pozhyvni ta okholodzhuvalni vlastyvosti robliat yoho korysnym i dobre zasvoiuvanym produktom dlia spozhyvachiv riznoho viku. Dlia maksymalnoho efektu zbahachennia bulo vykorystano zlakovu sumish iz pshenytsi, zhyta, yachmeniu ta hrechky u spivvidnoshenni 3:3:2:2. Takyi polibazysnyi sklad zabezpechuie pidvyshchenyi vmist biolohichno aktyvnykh rechovyn. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | морозиво | uk |
dc.subject | morozyvo | uk |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | pshenytsia | uk |
dc.subject | жито | uk |
dc.subject | zhyto | uk |
dc.subject | ячмінь | uk |
dc.subject | yachmin | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | hrechka | uk |
dc.subject | злаковий збагачувач | uk |
dc.subject | zlakovyi zbahachuvach | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва морозива вершкового збагаченого злаками | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva vershkovoho zbahachenoho zlakamy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Канава М. А..pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.