Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12360
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКанава, Микита Андрійович-
dc.contributor.authorKanava, Mykyta Andriiovych-
dc.date.accessioned2025-08-29T06:35:49Z-
dc.date.available2025-08-29T06:35:49Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКанава М. А. Обґрунтування технології виробництва морозива вершкового збагаченого злаками : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Канава Микита Андрійович; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12360uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12360-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія виробництва морозива збагаченого багатокомпонентною злаковою добавкою. Предмет дослідження – зв’язок показників якості збагачувача та технологічних параметрів процесу з якісними показниками морозива. Мета роботи полягає у розробці технології виробництва та дослідженні морозива, збагаченого багатокомпонентної злакової складової з пшениці, жита, ячменю та гречки. У межах цього дослідження була розроблена технологія виготовлення морозива з додаванням багатокомпонентної злакової суміші. Його поживні та охолоджувальні властивості роблять його корисним і добре засвоюваним продуктом для споживачів різного віку. Для максимального ефекту збагачення було використано злакову суміш із пшениці, жита, ячменю та гречки у співвідношенні 3:3:2:2. Такий полібазисний склад забезпечує підвищений вміст біологічно активних речовин. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva morozyva zbahachenoho bahatokomponentnoiu zlakovoiu dobavkoiu. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti zbahachuvacha ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy morozyva. Meta roboty poliahaie u rozrobtsi tekhnolohii vyrobnytstva ta doslidzhenni morozyva, zbahachenoho bahatokomponentnoi zlakovoi skladovoi z pshenytsi, zhyta, yachmeniu ta hrechky. U mezhakh tsoho doslidzhennia bula rozroblena tekhnolohiia vyhotovlennia morozyva z dodavanniam bahatokomponentnoi zlakovoi sumishi. Yoho pozhyvni ta okholodzhuvalni vlastyvosti robliat yoho korysnym i dobre zasvoiuvanym produktom dlia spozhyvachiv riznoho viku. Dlia maksymalnoho efektu zbahachennia bulo vykorystano zlakovu sumish iz pshenytsi, zhyta, yachmeniu ta hrechky u spivvidnoshenni 3:3:2:2. Takyi polibazysnyi sklad zabezpechuie pidvyshchenyi vmist biolohichno aktyvnykh rechovyn.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectmorozyvouk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectжитоuk
dc.subjectzhytouk
dc.subjectячміньuk
dc.subjectyachminuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectзлаковий збагачувачuk
dc.subjectzlakovyi zbahachuvachuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва морозива вершкового збагаченого злакамиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva vershkovoho zbahachenoho zlakamyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Канава М. А..pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.