Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12382
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоломоєць, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorKolomoiets, Volodymyr Volodymyrovych-
dc.date.accessioned2025-09-01T08:22:47Z-
dc.date.available2025-09-01T08:22:47Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКоломоєць В. В. Обґрунтування параметрів процесу первинної обробки зерна з метою зменшення його травмування : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Коломоєць Володимир Володимирович; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 80 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12382uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12382-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є технологічний процес потокової обробки зернового вороху з його фракціонуванням. Предметом досліджень є закономірності зміни рівня травмування зерна елементами технологічної лінії, а також впливу вихідної вологості зернового вороху на склад і вологість виділених фракцій при потоковій фракційній його обробці. Метою роботи є зниження травмування зерна шляхом вишукування можливості потокової обробки зернового вороху різної вологості з його фракціонуванням. Obiektom doslidzhennia ye tekhnolohichnyi protses potokovoi obrobky zernovoho vorokhu z yoho fraktsionuvanniam. Predmetom doslidzhen ye zakonomirnosti zminy rivnia travmuvannia zerna elementamy tekhnolohichnoi linii, a takozh vplyvu vykhidnoi volohosti zernovoho vorokhu na sklad i volohist vydilenykh fraktsii pry potokovii fraktsiinii yoho obrobtsi. Metoiu roboty ye znyzhennia travmuvannia zerna shliakhom vyshukuvannia mozhlyvosti potokovoi obrobky zernovoho vorokhu riznoi volohosti z yoho fraktsionuvanniam.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсепаруванняuk
dc.subjectseparuvanniauk
dc.subjectрешітна сепарувальна машинаuk
dc.subjectreshitna separuvalna mashynauk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectпроростанняuk
dc.subjectprorostanniauk
dc.subjectпервинна обробка зернаuk
dc.subjectpervynna obrobka zernauk
dc.titleОбґрунтування параметрів процесу первинної обробки зерна з метою зменшення його травмуванняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia parametriv protsesu pervynnoi obrobky zerna z metoiu zmenshennia yoho travmuvanniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коломоєць В. В..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.