Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самофал, Олександр Едуардович | - |
dc.contributor.author | Samofal, Oleksandr Eduardovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-08T10:57:15Z | - |
dc.date.available | 2025-09-08T10:57:15Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Самофал О. Е. Технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Самофал Олександр Едуардович ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468 | - |
dc.description.abstract | В роботі наведено технологічні особливості вирощування і відгодівлі курчат бройлерів у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпропетровської області Проаналізовано умови утримання, годівля, догляд за відгодівельним поголів’ям, а також показники їх інтенсивного росту та затрати корму. The paper presents the technological aspects of rearing and fattening broiler chickens at the Limited Liability Company "Agro-Oven" in the Dnipropetrovsk region. The conditions of keeping, feeding, and care of the fattening stock are analyzed, as well as the indicators of their intensive growth and feed consumption. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | конверсія корму | uk |
dc.subject | feed conversion | uk |
dc.subject | умови вирощування | uk |
dc.subject | rearing conditions | uk |
dc.subject | курчата-бройлери | uk |
dc.subject | broiler chickens | uk |
dc.subject | приріст | uk |
dc.subject | growth | uk |
dc.title | Технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпровського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahro-Oven» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самофал О. Е..pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.