Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамофал, Олександр Едуардович-
dc.contributor.authorSamofal, Oleksandr Eduardovych-
dc.date.accessioned2025-09-08T10:57:15Z-
dc.date.available2025-09-08T10:57:15Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСамофал О. Е. Технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Самофал Олександр Едуардович ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468-
dc.description.abstractВ роботі наведено технологічні особливості вирощування і відгодівлі курчат бройлерів у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпропетровської області Проаналізовано умови утримання, годівля, догляд за відгодівельним поголів’ям, а також показники їх інтенсивного росту та затрати корму. The paper presents the technological aspects of rearing and fattening broiler chickens at the Limited Liability Company "Agro-Oven" in the Dnipropetrovsk region. The conditions of keeping, feeding, and care of the fattening stock are analyzed, as well as the indicators of their intensive growth and feed consumption.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectконверсія кормуuk
dc.subjectfeed conversionuk
dc.subjectумови вирощуванняuk
dc.subjectrearing conditionsuk
dc.subjectкурчата-бройлериuk
dc.subjectbroiler chickensuk
dc.subjectприрістuk
dc.subjectgrowthuk
dc.titleТехнологія виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahro-Oven» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самофал О. Е..pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.