Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1248
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Гезь, Яна Василівна | - |
dc.contributor.author | Gez, Yana | - |
dc.contributor.author | Омельченко, Марина Юріївна | - |
dc.contributor.author | Omelchenko, Marina | - |
dc.contributor.author | Чернобривець, Руслана Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Chernobryvets, Ruslana | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-18T07:59:56Z | - |
dc.date.available | 2019-04-18T07:59:56Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь, М. Ю. Омельченко, Р. О. Чернобривець // Органічне виробництво і продовольча безпека : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф (м. Житомир - 24-25 травня 2018 р.). – Житомир.- 2018. - С. 146-149. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.znau.edu.ua/bitstream/123456789/9269/1/Organik_2018_146-149.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1248 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що при використанні нетрадиційних видів борошняної сировини, як-от спельтове борошно і борошно зі знежиреного насіння гарбуза, та плазмохімічно активованої води при виробництві хліба, вміст токсичних елементів не перевищує гранично допустимих норм, регламентованих державним стандартом. Застосування збагаченої оболонками цінної борошняної сировини у технології хліба є раціональним способом підвищити продовольчу безпеку країни. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | uk |
dc.subject | спельтове борошно | uk |
dc.subject | pelled flour | uk |
dc.subject | борошно зі знежиреного насіння гарбуза | uk |
dc.subject | flour from low-fat pumpkin seeds | uk |
dc.subject | плазмохімічно активована вода | uk |
dc.subject | plasma-chemically activated water | uk |
dc.subject | мікотоксини | uk |
dc.subject | mycotoxins | uk |
dc.subject | важкі метали | uk |
dc.subject | heavy metals | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | bread | uk |
dc.subject | безпечність | uk |
dc.subject | safety | uk |
dc.title | Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба | uk |
dc.title.alternative | Assessment of the safety of using spelled and pumpkin flour in bread technology | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОЦІНКА БЕЗПЕКИ ВИКОРИСТАННЯ ...pdf | 176,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.