Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1248
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorГезь, Яна Василівна-
dc.contributor.authorGez, Yana-
dc.contributor.authorОмельченко, Марина Юріївна-
dc.contributor.authorOmelchenko, Marina-
dc.contributor.authorЧернобривець, Руслана Олександрівна-
dc.contributor.authorChernobryvets, Ruslana-
dc.date.accessioned2019-04-18T07:59:56Z-
dc.date.available2019-04-18T07:59:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationОцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь, М. Ю. Омельченко, Р. О. Чернобривець // Органічне виробництво і продовольча безпека : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф (м. Житомир - 24-25 травня 2018 р.). – Житомир.- 2018. - С. 146-149.uk
dc.identifier.urihttp://ir.znau.edu.ua/bitstream/123456789/9269/1/Organik_2018_146-149.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1248-
dc.description.abstractВстановлено, що при використанні нетрадиційних видів борошняної сировини, як-от спельтове борошно і борошно зі знежиреного насіння гарбуза, та плазмохімічно активованої води при виробництві хліба, вміст токсичних елементів не перевищує гранично допустимих норм, регламентованих державним стандартом. Застосування збагаченої оболонками цінної борошняної сировини у технології хліба є раціональним способом підвищити продовольчу безпеку країни.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЖитомирський національний агроекологічний університетuk
dc.subjectспельтове борошноuk
dc.subjectpelled flouruk
dc.subjectборошно зі знежиреного насіння гарбузаuk
dc.subjectflour from low-fat pumpkin seedsuk
dc.subjectплазмохімічно активована водаuk
dc.subjectplasma-chemically activated wateruk
dc.subjectмікотоксиниuk
dc.subjectmycotoxinsuk
dc.subjectважкі металиuk
dc.subjectheavy metalsuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectbreaduk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectsafetyuk
dc.titleОцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хлібаuk
dc.title.alternativeAssessment of the safety of using spelled and pumpkin flour in bread technologyuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОЦІНКА БЕЗПЕКИ ВИКОРИСТАННЯ ...pdf176,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.