Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1248
Назва: Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба
Інші назви: Assessment of the safety of using spelled and pumpkin flour in bread technology
Автори: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Гезь, Яна Василівна
Gez, Yana
Омельченко, Марина Юріївна
Omelchenko, Marina
Чернобривець, Руслана Олександрівна
Chernobryvets, Ruslana
Ключові слова: спельтове борошно
pelled flour
борошно зі знежиреного насіння гарбуза
flour from low-fat pumpkin seeds
плазмохімічно активована вода
plasma-chemically activated water
мікотоксини
mycotoxins
важкі метали
heavy metals
хліб
bread
безпечність
safety
Дата публікації: 2018
Видавництво: Житомирський національний агроекологічний університет
Бібліографічний опис: Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь, М. Ю. Омельченко, Р. О. Чернобривець // Органічне виробництво і продовольча безпека : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф (м. Житомир - 24-25 травня 2018 р.). – Житомир.- 2018. - С. 146-149.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що при використанні нетрадиційних видів борошняної сировини, як-от спельтове борошно і борошно зі знежиреного насіння гарбуза, та плазмохімічно активованої води при виробництві хліба, вміст токсичних елементів не перевищує гранично допустимих норм, регламентованих державним стандартом. Застосування збагаченої оболонками цінної борошняної сировини у технології хліба є раціональним способом підвищити продовольчу безпеку країни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.znau.edu.ua/bitstream/123456789/9269/1/Organik_2018_146-149.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1248
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОЦІНКА БЕЗПЕКИ ВИКОРИСТАННЯ ...pdf176,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.