Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1260
Назва: | Сучасні підходи до ресурсоощадного використання рослинної сировини |
Інші назви: | Modern approaches to the resource-saving use of plant raw materials |
Автори: | Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Гезь, Яна Василівна Hezʹ, Yana |
Ключові слова: | шрот гарбузового насіння shrimp pumpkin seeds екопродукція eco products спельта spelled хліб bread |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Таврійський державний агротехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Сучасні підходи до ресурсоощадного використання рослинної сировини/ С. Ю. Миколенко ,Я. В. Гезь // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матер. другої міжнар. наук.-практ. конф.(м. Харків – Мелітополь – Кирилівка, 5–7 вересня 2017 р.). Харків – Мелітополь – Кирилівка. - 2017. - С. 265-266.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1260 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.hduht.edu.ua/images/hduht/nauka/conf/2017/zbirn_k_5.9.17.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1260 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сучасні підходи до....pdf | 736,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.