Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1260
Назва: Сучасні підходи до ресурсоощадного використання рослинної сировини
Інші назви: Modern approaches to the resource-saving use of plant raw materials
Автори: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Гезь, Яна Василівна
Hezʹ, Yana
Ключові слова: шрот гарбузового насіння
shrimp pumpkin seeds
екопродукція
eco products
спельта
spelled
хліб
bread
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Сучасні підходи до ресурсоощадного використання рослинної сировини/ С. Ю. Миколенко ,Я. В. Гезь // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матер. другої міжнар. наук.-практ. конф.(м. Харків – Мелітополь – Кирилівка, 5–7 вересня 2017 р.). Харків – Мелітополь – Кирилівка. - 2017. - С. 265-266.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1260
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.hduht.edu.ua/images/hduht/nauka/conf/2017/zbirn_k_5.9.17.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1260
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасні підходи до....pdf736,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.