Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12623Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Рудковська, Дар’я Сергіївна | - |
| dc.contributor.author | Rudkovska, Daria Serhiivna | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-25T08:09:32Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-25T08:09:32Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Рудковська Д. С. Обґрунтування технології виробництва печива з використанням вторинної рослинної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Рудковська Дар’я Сергіївна; наук. керівник Гезь Яна; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12623 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12623 | - |
| dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі було отримано порошки з вторинної рослинної сировини, досліджено, як заміна борошна на вторинну сировину у різних відсоткових співвідношеннях впливає на якість зразків. Проведено органолептичний аналіз та балову оцінку для готових виробів. Порівняно отримані результати, щодо складу контрольного зразка печива, з додаванням 10% СМВ та 15% СЯВ, які були визначені кращими за органолептичними показниками. Проведено визначення фізико-хімічних показників якості досліджуваних зразків та порівняно їх з вимогами державних стандартів. U kvalifikatsiinii roboti bulo otrymano poroshky z vtorynnoi roslynnoi syrovyny, doslidzheno, yak zamina boroshna na vtorynnu syrovynu u riznykh vidsotkovykh spivvidnoshenniakh vplyvaie na yakist zrazkiv. Provedeno orhanoleptychnyi analiz ta balovu otsinku dlia hotovykh vyrobiv. Porivniano otrymani rezultaty, shchodo skladu kontrolnoho zrazka pechyva, z dodavanniam 10% SMV ta 15% SIaV, yaki buly vyznacheni krashchymy za orhanoleptychnymy pokaznykamy. Provedeno vyznachennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv yakosti doslidzhuvanykh zrazkiv ta porivniano yikh z vymohamy derzhavnykh standartiv. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | печиво | uk |
| dc.subject | pechyvo | uk |
| dc.subject | сушені яблучні вичавки | uk |
| dc.subject | susheni yabluchni vychavky | uk |
| dc.subject | сушені морквяні вичавки | uk |
| dc.subject | susheni morkviani vychavky | uk |
| dc.subject | борошно пшеничне | uk |
| dc.subject | boroshno pshenychne | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології виробництва печива з використанням вторинної рослинної сировини | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z vykorystanniam vtorynnoi roslynnoi syrovyny | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Рудковська Д. С..pdf | 2,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
