Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12623
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРудковська, Дар’я Сергіївна-
dc.contributor.authorRudkovska, Daria Serhiivna-
dc.date.accessioned2025-09-25T08:09:32Z-
dc.date.available2025-09-25T08:09:32Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationРудковська Д. С. Обґрунтування технології виробництва печива з використанням вторинної рослинної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Рудковська Дар’я Сергіївна; наук. керівник Гезь Яна; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12623uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12623-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі було отримано порошки з вторинної рослинної сировини, досліджено, як заміна борошна на вторинну сировину у різних відсоткових співвідношеннях впливає на якість зразків. Проведено органолептичний аналіз та балову оцінку для готових виробів. Порівняно отримані результати, щодо складу контрольного зразка печива, з додаванням 10% СМВ та 15% СЯВ, які були визначені кращими за органолептичними показниками. Проведено визначення фізико-хімічних показників якості досліджуваних зразків та порівняно їх з вимогами державних стандартів. U kvalifikatsiinii roboti bulo otrymano poroshky z vtorynnoi roslynnoi syrovyny, doslidzheno, yak zamina boroshna na vtorynnu syrovynu u riznykh vidsotkovykh spivvidnoshenniakh vplyvaie na yakist zrazkiv. Provedeno orhanoleptychnyi analiz ta balovu otsinku dlia hotovykh vyrobiv. Porivniano otrymani rezultaty, shchodo skladu kontrolnoho zrazka pechyva, z dodavanniam 10% SMV ta 15% SIaV, yaki buly vyznacheni krashchymy za orhanoleptychnymy pokaznykamy. Provedeno vyznachennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv yakosti doslidzhuvanykh zrazkiv ta porivniano yikh z vymohamy derzhavnykh standartiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпечивоuk
dc.subjectpechyvouk
dc.subjectсушені яблучні вичавкиuk
dc.subjectsusheni yabluchni vychavkyuk
dc.subjectсушені морквяні вичавкиuk
dc.subjectsusheni morkviani vychavkyuk
dc.subjectборошно пшеничнеuk
dc.subjectboroshno pshenychneuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва печива з використанням вторинної рослинної сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z vykorystanniam vtorynnoi roslynnoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рудковська Д. С..pdf2,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.