Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12626
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСабадаш, Дарина Віталіївна-
dc.contributor.authorSabadash, Daryna Vitaliivna-
dc.date.accessioned2025-09-26T06:53:02Z-
dc.date.available2025-09-26T06:53:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСабадаш Д. В. Вплив надвисокочастотного випромінювання на властивості зерна пшениці : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сабадаш Дарина Віталіївна; наук. керівник Тимчак Дмитро; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 66 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12626uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12626-
dc.description.abstractВ роботі проведено аналіз мікрофлори зерна та шкідливість патогенного комплексу, дано оцінку сучасним методам знезараження зерна. Доведено можливість використання надвисокочастотної обробки для проведення знезараження зерна пшениці. Встановлено позитивний вплив НВЧ-обробки при боротьбі з хворобами зерна пшениці, збудниками яких є гриби р. Fusarium, Penicillium, Aspergillus. Визначено рекомендовані режими НВЧ-обробки для досягнення найбільш позитивного результату знезараження зерна пшениці. Досліджено вплив НВЧ-обробки на стан білкового та вуглеводного комплексу зерна пшениці, а також на титровану кислотність проби, отриманого із даного зерна. V roboti provedeno analiz mikroflory zerna ta shkidlyvist patohennoho kompleksu, dano otsinku suchasnym metodam znezarazhennia zerna. Dovedeno mozhlyvist vykorystannia nadvysokochastotnoi obrobky dlia provedennia znezarazhennia zerna pshenytsi. Vstanovleno pozytyvnyi vplyv NVCh-obrobky pry borotbi z khvorobamy zerna pshenytsi, zbudnykamy yakykh ye hryby r. Fusarium, Penicillium, Aspergillus. Vyznacheno rekomendovani rezhymy NVCh-obrobky dlia dosiahnennia naibilsh pozytyvnoho rezultatu znezarazhennia zerna pshenytsi. Doslidzheno vplyv NVCh-obrobky na stan bilkovoho ta vuhlevodnoho kompleksu zerna pshenytsi, a takozh na tytrovanu kyslotnist proby, otrymanoho iz danoho zerna.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзерно пшениціuk
dc.subjectzerno pshenytsiuk
dc.subjectнадвисокочастотна обробкаuk
dc.subjectnadvysokochastotna obrobkauk
dc.subjectзнезараженняuk
dc.subjectznezarazhenniauk
dc.subjectплісняві грибиuk
dc.subjectplisniavi hrybyuk
dc.subjectклейковинаuk
dc.subjectkleikovynauk
dc.titleВплив надвисокочастотного випромінювання на властивості зерна пшениціuk
dc.title.alternativeVplyv nadvysokochastotnoho vyprominiuvannia na vlastyvosti zerna pshenytsiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сабадаш Д. В..pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.